Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Özbekistan Mamun Üniversitesi İle Dicle Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Özbekistan Mamun Üniversitesi İle Dicle Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
REKLAM ALANI
15 Kasım 2022 10:19
1.245

Resmi ziyaret kapsamında Dicle Üniversitesini ve Diyarbakır’ı ziyaret eden Özbekistan Mamun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abidjon Adilovich Khudayberganov ve Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un imzaları ile akademik iş birliği protokolü gerçekleşti.

 

ARA REKLAM ALANI

Yapılan görüşmeler neticesinde, her iki üniversite arasında eğitim ve kültürel iş birliğini içeren protokol imzalandı.

 

İmzalanan protokol ile önümüzdeki aylarda öğretim üyesi ve öğrenci değişimi, ortak lisans ve lisansüstü programlar ile AB Erasmus projeleri başta olmak üzere bir dizi iş birliğini hayata geçirme konusunda her iki kurum mutabakata vardı.

 

İmza töreni, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.