Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Motivasyon Otobüsü Çermik’te

Motivasyon Otobüsü Çermik’te
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2022 19:10 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2022 19:48
1.645

Türkiye’de bir ilk olan, kırsal bölgelerde eğitim gören öğrenciler ve sevgi evlerindeki çocukların kişisel gelişimleri ile ilgili eğitim imkanı sağlayan motivasyon otobüsü Çermik İlçesine getirildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Motivasyon Otobüsü ilçede eğitim gören çocukların yoğun ilgisini gördü.

 

İlk olarak Çermik ilçesinde bulunan Şehit Zeki Kızıl ilköğretim Okulunda düzenlenen programa Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, Mina Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özekinci, Dumlupınar Üniversitesi İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Kudret Armağan,Mina Galvaniz İdari İşler Müdürü Çetin Murat Aksoy,Mina Galvaniz İnsan Kaynakları Uzmanı Berfin Alabaş, Mina Galvaniz Halkla ilişkiler Sorumlusu Zehra Direk ile öğrenci velileri katıldı.

 

Türkiye’nin bir çok iline sponsorluk destekleri ile öğrencilerin motivasyonları arttırıp iletişim yönlerinin geliştirilmesine yönelik, hayata geçirilen Motivasyon Otobüsünü Çermik ilçesinde öğrenciler ile buluşturmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Mina Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı, iş adamı Ekrem Özekinci, Diyarbakır’dan Dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapan ve Diyarbakır’ın tek ağır sanayisi olan Mina Galvaniz Ailesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini söyledi.

 

Projenin sahibi Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Kudret Armağan ise “Bu projeyle, öğrencilerin kendilerine olan inançları ve çevresiyle olan etkileşimlerinin artacağını belirterek,’’ Daha önce Kütahya, Ankara, Yalova, Erzincan, Hakkari, Şırnak ve Antakya illerini gezen Motivasyon Otobüsümüzün bu haftaki durağı Diyarbakır Çermik ilçemiz oldu.

 

Öğrencilerimize seminer tipi eğitim vermek üzere oluşturulan motivasyon otobüsümüz, çocukların ilgisini çekmek ve okullardaki sunum ortamlarına farklılık kazandırmak için hazırlandı. 7/24 esasına göre faaliyet gösteren otobüsümüz, okulların bahçelerine girerek öğrencilere, iletişim eğitimleri, beyin egzersizleri, dikkat ve odaklanma eğitimleri verilmektedir.

 

Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan ise Eğitime vermiş oldukları desteklerinden dolayı Mina Galvaniz Ailesine teşekkür ederek,öğrenci çocuklara eğitim veren Öğr.Gör. Kudret Armağan’a teşekkür plaketi hediye etti.

 

Yapılan konuşmalar ve eğitimlerin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.