Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Midyat Belediyesi, Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Midyat Belediyesi, Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıttı
REKLAM ALANI
4 Nisan 2022 14:33
1.290

Midyat Belediyesi tarafından dezavantajlı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve engelleri aşmak amacıyla tekerlekli sandalye, dağıtımları devam ediyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törende, 9 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeleri verildi. Böylelikle toplamda 70 adet manuel tekerlekli sandalye sahiplerini bulmuş oldu.

 

Belediye Başkanı Veysi Şahin, Sosyal Yardım ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucunda belirlenen dezavantajlı kişilere tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldığını kaydederek, Belediye olarak her zaman dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında olduklarını söyledi.

 

Belediye Başkanı Veysi Şahin, tekerlekli sandalyeleri teslim ederken, dezavantajlı vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Taleplerin yerine getirilmesi için yetkili birimlere talimat vererek Ramazan Ayı’nın hayırlı bereketli olmasını diledi.

 

Midyat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Onur ise yaptığı açıklamada,  “Belediye Başkanı Veysi Şahin’in talimatı ile bugün 9 engelli kardeşimize tekerlekli sandalye dağıtımını gerçekleştirdik. Bugün itibari ile 70 sandalye dağıtmış olacağız.” Dedi.

 

Tekerlekli engelli aracını alan İdris Dinç ise, “Bizlere bu engelli araçlarını verdikleri için Allah onlardan razı olsun. İşimizi görüyor çok teşekkür ederiz.”

 

Annesi için tekerlekli sandalye alan Nevzat Ak’ta, “Annem yaşlı ve yatalaktır. Bende anneme aldım. Hasta haneye götürüp getirmek için aldım. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun”  dedi.

 

Engelli aracı alanlar daha sonra, Başkan Şahin’e teşekkür ettiler.

 

Tekerlekli sandalye dağıtım törenine, Belediye Başkan yardımcıları Abdurrahim Çelik, Masum Cengiz, Ali Alptekin, Özel Kalem Müdürü Halil Polat, Belediye personeli ile engelliler ve aileleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.