Dolar 32,5683
Euro 34,8883
Altın 2.435,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

MHP’li Yalçın: “Teşkilatımıza Güç Vermek İçin Diyarbakır’a Geldik”

MHP’li Yalçın: “Teşkilatımıza Güç Vermek İçin Diyarbakır’a Geldik”
REKLAM ALANI
12 Kasım 2022 15:04 | Son Güncellenme: 12 Kasım 2022 22:21
2.018

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yarın gerçekleştireceği Elazığ mitingi öncesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Edip Semih Yalçın ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Diyarbakır MHP il teşkilatını ziyaret etti.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER & FOTOĞRAF: SEYFETTİN EKEN)

 

Ziyarette kalabalık bir teşkilat grubuyla karşılanan Yalçın için MHP il binası önünde 2 kurban kesildi.

 

 

MHP Diyarbakır il teşkilatını ziyaret eden Yalçın, burada yaptığı açıklamada yeni kurulan MHP il teşkilatına güç ve kuvvet vermek için Diyarbakır’a geldiğini söyledi.

 

 

“DİYARBAKIR’DA OLMAKTAN ZİYADESİYLE MEMNUNUM”

 

Diyarbakır halkını yarınki Elazığ mitingine davet etmek için Diyarbakır’a geldiğini belirten Yalçın; “Bugün Diyarbakır’da bulunma sebebimiz sizlerinde bildiği gibi Elazığ’da yapacağımız yarınki mitingimize hazırlık içindir. Diyarbakır il teşkilatımızın miting konusunda yapmış olduğu hazırlıklara nezaret etme adına ve yeni kurulmuş bir teşkilat olduğu için onlara bir destek, kuvvet ve güç vermek adına bugün buradayız. Diyarbakır’da olmaktan ziyadesiyle memnunum. Teşkilatımızın yapmış olduğu karşılama bizleri mutlu etti. Eksik olmasınlar, hepsine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Burda olmamızın bir diğer nedeni burdaki teşkilatımız ile birlikte Diyarbakırlıları yarınki mitinge davet etmektir” dedi.

 

 

“ELAZIĞ’DAN TÜRKİYE VE DÜNYAYA YENİ MESAJLAR VERİLECEK”

 

Yalçın, Elazığ mitingine yönelik; ‘Yarın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, gündemi değerlendirmek suretiyle Türkiye’ye ve hatta dünyaya yeni mesajlarını iletecek. Hep birlikte onu takip edeceğiz. Partimiz, bildiğiniz gibi meydanlarda. Geçtiğimiz yılın eylül ayından beri MHP bölge toplantılarıyla başlatmış olduğu saha çalışmalarını il toplantılarıyla, bilahare ilçe toplantılarıyla, şuanda da köy köy gezmek ve ziyaret etmek suretiyle geçirmektedir” diye konuştu.

 

 

“HALKTAN ALDIĞIMIZ OLUMLU TEPKİLERLE 2023 SEÇİMLERİNDE BAŞARILI OLACAĞIZ”

 

MHP olarak bir yıl içinde 535 köy ziyaret ettiklerini aktaran Yalçın; “Bunun yanı sıra eş zamanlı olarak 8 Ekim itibariyle başlatmış olduğumuz bu köy çalışmalarında 535 köy bugün itibariyle gezilmiş, ziyaret edilmiş. Bugüne kadar yine başta Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Manisa ve Konya olmak üzere 6 büyük mitingi gerçekleştirdik. Bütün bu faaliyetlerimizde aldığımız geri dönüş, bizleri ve teşkilatımızın mensuplarını son derece memnun ediyor. Çünkü halktan aldığımız olumlu tepkiler, inşallah 2023 seçimlerinde sandığa yansıyacak ve sandıkta Cumhur İttifakı başarılı bir sonuç elde edecektir.

 

 

Partimizin bu anlamda stratejik hedefi, öncelikli olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı adayımız olarak açık ara seçtirmek, ikinci olarak da Cumhur İttifakı’nın TBMM’de nitelikli çoğunluğu elde etmesidir. Cumhur İttifakı’nın içinde MHP ise Genel Başkanımın tabiriyle milletvekili sayısını en çoklaştırmaktır. Bunu da başaracağıza inanıyorum. Huzurunuzda bir daha Diyarbakır halkını bir ve bütün olmak adına yarınki mitingimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Açıklama sonunda MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan tarafından Yalçın’a Osmanlı Tuğralı tablo, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a da tesbih hediye edildi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.