Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

MHP’li Arslan’dan Kılıçdaroğlu’na Tepki!

MHP’li Arslan’dan Kılıçdaroğlu’na Tepki!
REKLAM ALANI
30 Nisan 2023 13:53 | Son Güncellenme: 30 Nisan 2023 14:18
493

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki. 

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

6 Şubat’ta asrın felaketi olarak nitelendirilen ve ülkemizin Doğu’sunda bulunan 11 ili vuran depremle ilgili olarak Başkan Arslan, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesi Çarıklı Mahallesi’nde yaptığı açıklamada CHP lideri ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi.

“BEN VATANDAŞLARIMIN KAPISINA KADAR GELİRİM”

Partisinin milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarına katılan Başkan Arslan; “Diyarbakır il başkanı olarak 6 aydır bu görevde bulunuyorum. Ben kapımı bölücü olmayan tüm hemşerilerime sonuna kadar açmışım. Milliyetçi Hareket Partisi, burada sadece seçim için bulunmuyor. Bundan sonra buraya sık sık ziyaretler gerçekleştirip sizinle istişarelerde bulunacağız ve hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağız. Bir vatandaşım nerdeyse ben onun kapısına kadar gelirim” dedi.

“DEVLETİMİZ, HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELEBİLECEK GÜCE SAHİPTİR”

Depremin ardından ülke olarak topyekûn bir şekilde devletin vatandaşının yanında olduğunu belirten Başkan Arslan; “Devletimiz, öyle bir devlet ki her şeyin üstesinden geldi. Allah’ın izniyle bundan sonra da herşeyin üstesinden gelecektir. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın. 11 ili vuran, Türkiye’yi etkileyen bir felaket yaşadık. 40 günde köy evlerini yaparak vatandaşlarımıza teslim etti. Kemal Kılıçdaroğlu gibi biri bu ülkeyi yönetemez. Ona 10 koyun versek otlatmaya götürse akşam o koyunları kaybeder gelir. Biz ülkemizi nasıl ona teslim ederiz. Cumhur İttifakı iktidarında ülkemiz güzel hizmetler görmüş. Bundan sonra da daha büyük hizmetleri olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Biz Cumhur İttifakı’nın buradaki temsilcileri olarak makamında oturan değil, vatandaşın içinde olan, vatandaşımızın gönlüne dokunan bir siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

 

“MHP’NİN KAPISI BÖLÜCÜ OLMAYAN HERKESE AÇIKTIR”

HDP’ye de yüklenen Başkan Arslan; “Ülkemiz güzel bir ülkedir. Rahmetli Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi Kürt kardeşlerim ne kadar Kürt ise bende o kadar Kürd’üm, bir Türk ne kadar Türk ise Kürt kardeşlerim de o kadar Türk’tür. Bizim bölücülerle sorunumuz var. Burada kapımız her zaman vatandaşlarımıza açıktır. HDP, burada tanınmayan kişileri aday göstererek Diyarbakırlı hemşerilerimize ithal adayları milletvekili adayı olarak göstermiştir. Kürt vatandaşlarımıza bu isimleri Kürtlerin temsilcisi olarak görün diyorlar ama biz bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Biz MHP olarak Diyarbakır’da halkın içinde olan bir siyaset yapıyoruz. Adaylarımız sahada ve vatandaşlarımızın içinde onların sorun ve taleplerini dinleyip anında çözüm üreten bir siyaset anlayışıyla hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.