Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

MHP Heyeti, Diyarbakır’da 68 Adayla Görüştü

MHP Heyeti, Diyarbakır’da 68 Adayla Görüştü
REKLAM ALANI
23 Temmuz 2022 16:49 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2022 17:03
1.956

MHP Genel Merkezî, Diyarbakır eski il başkanının tutuklanmasının ardından yeni başkanını belirlemek üzere Diyarbakır’a MYK üyelerinden oluşan bir heyet gönderdi. 

 

ARA REKLAM ALANI

MHP MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Ömer Ekici’nin içinde yer aldığı heyet, MHP Diyarbakır il binasında önce mevcut il yönetimi ve vatandaşlar ile görüştü. Ardından ilçe başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştiren heyet, adaylarla birebir görüşmeler gerçekleştiriyor.

 

Ardından Diyarbakır il başkanlığına aday olan adaylarla birebir görüşmeler gerçekleştiren heyet, görüşmelerin ardından burada aldığı notları genel merkeze rapor olarak sunacak.

 

Genel merkeze raporların sunulmasının ardından Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yeni il başkanının belirlenmesi için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yeni il başkanını seçecek.

 

ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNAN KİŞİ SAYISI 68

 

Diyarbakır’a gelen heyet, MHP Diyarbakır il başkanlığına adaylık başvurusunda bulunan kişi sayısı 68’e yakın olduğunu ama resmi olarak bir sayı veremeyeceğini belirtti.

 

ADAYLAR İLE TEK TEK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

 

Genel merkezin talimatlarıyla görevlendirilen MYK üyesi Yıldırım ve Ekici’nin katılımıyla Diyarbakır MHP il binasında yeni başkanı belirlemek üzere adaylık başvurusunda bulunan kişilerle görüşüyor. İlk başta il teşkilatı üyeleri, ilçe başkanları ve geçmişte görev yapan kişilerle görüşme gerçekleştiren heyet, ardından 68 adayla tek tek görüşmeler gerçekleştirecek. Heyet, burada alınan notları genel merkeze rapor olarak sunacak.

 

İLK KEZ BÖYLE BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLİYOR 

 

MHP Diyarbakır il başkanlığı kurulduğu günden beri ilk kez eski yöneticiler ve küs olanlar da dahil olmak üzere herkes partiye uğradı. Eski yönetimler, mevcut yönetim kurulu üyeleri ve küskünlerle bir araya gelen heyet, MHP, Diyarbakır’da ilk kez bu kadar kalabalık bir aday adayıyla görüşmeler gerçekleştiriyor.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.