Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

MHP, DİYARBAKIR’DA KOCAKÖY İLÇE BİNASINI AÇTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı kalabalık bir heyet ile birlikte Kocaköy ilçesinde yeni ilçe başkanlığı hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

MHP, DİYARBAKIR’DA KOCAKÖY İLÇE BİNASINI AÇTI
REKLAM ALANI
16 Ağustos 2020 12:44
930

İl Başkanı Cihan Kayaalp, “Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi’nin varlığı birçok şer odağının korkulu rüyası gibi şu anda. Diyarbakır’da ilerleyeceğiz. Milliyetçi camiasının kalesini sur taşlarından kuracağız, bir daha yıkılmayacak şekilde” dedi.

 

ARA REKLAM ALANI

MHP, Diyarbakır’da teşkilatlarıyla yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çalışmalarına aralıksız devam eden teşkilatlar, İl Başkanı Cihan Kayaalp ve il, ilçe teşkilatlarıyla birlikte Kocaköy ilçesinde yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta partililere seslenen Kayaalp, “Bu dava kutlu bir davadır. Erenlerin, evliyaların hayır duasını almış bir davadır. Şer odaklarının, fitnecilerin, fesatların, hainlerin gücü asla yetmeyecektir. Yel kayadan ne kopardıysa, bunların da davamıza verecekleri zarar o kadardır, yani hiçtir. Bu davanın tohumları bu topraklara ekilmiştir bir kere, yeşermeye başlamıştır. Hiçbir kuvvet bu toprağa ekilmiş ülkücü tohumlarını kurutamayacak” dedi.

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Kocaköy’de olduklarını, yeni hizmet binasının açılışı için bir araya geldiklerini söyledi. Teşkilatlarının, hareketlerinin Diyarbakır’da adım adım gönüllere girmekte, adım adım ilerlemekte olduğunu hatırlattı. Başkan Kayaalp, “Dolayısıyla bu ilerleyiş şer odaklarını, karanlık güçleri tedirgin edip, korkutmakta. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi’nin varlığı birçok şer odağının korkulu rüyası gibi şu anda. Tabi buna dayanarak akla hayale gelmeyecek oyunlar, komplolar iftiralarla üstümüze gelmekteler. Bunlar bizim için hiçtir. Bu tip oyunlar, bu tip filmler, bu tip komplolar bizim teşkilatımızı yavaşlatamaz, durduramaz. Herkes bunu net olarak anlamalıdır. Bir ülkücünün olduğu yerde hareket başlamıştır. Ben burada birçok ülkücü görüyorum. Yüzlerce ülkücü görüyorum. Dolayısıyla bu hareket hiçbir şekilde tehditlerle, şantajlarla, oyunlarla, komplolarla durdurulamaz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, hareketimizin liderinin selamını, sevgisini size getirdim. Hepinize ayrı ayrı selamını gönderdi. Arkadaşlar, biz adım adım Diyarbakır’da ilerleyeceğiz. Milliyetçi camiasının kalesini sur taşlarından kuracağız, bir daha yıkılmayacak şekilde. Öyle bir kale kuracağız Allah’ın izniyle, bütün Türkiye bizim kalemizi konuşacak. Ve sizlerin yardımıyla, sizlerin desteğiyle olacak bu. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Hizmet binasının açılışını yapan teşkilat üyeleri, eski ilçe başkanları Mehmet İçli’nin kabrini ziyaret ettikten sonra ilçede konvoyla tur atıp Diyarbakır’a döndü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.