Dolar 32,4984
Euro 34,5801
Altın 2.476,75
BİST 9.557,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

MARDİN VALİLİĞİNDEN ‘SAAT KULESİ’ AÇIKLAMASI

Mardin Valiliği, Kızıltepe köprülü kavşağında yer alan üç boyutlu logonun, vatandaşların yoğun talepleri doğrultusunda kaldırılarak yerine şehrin tarihi dokusuna uygun ‘Saat kulesi’ çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

MARDİN VALİLİĞİNDEN ‘SAAT KULESİ’ AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
24 Temmuz 2021 21:25
1.581

Mardin Valiliği, vatandaşların talebi doğrultusunda kaldırılan üç boyutlu logoya ilişkin açıklama yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Çalışmaların ‘belediye-vatandaş’ işbirliğinde şehrin tarihi ve kültürel değerlerine uygun bir şekilde devam edeceği kaydedildi. Türkmen Caddesi refüj alanında bulunan aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı iddialarının da asılsız olduğu, metal panoların tekrar yerlerine konulmak üzere elektrik şirketi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sökülerek Büyükşehir Belediyesine ait depoya nakli gerçekleştirildiği ifade edildi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, “Bu nakil sürecinde bahse konu olan görüntünün oluşmasına neden olan sorumlular hakkında da gerekli soruşturma başlatıldığına dair daha önce yapılan açıklama ile kamuoyu aydınlatılmıştı. Bu kapsamda yürütülen soruşturmanın akabinde tespit edilen sorumlular hakkında hukuki ve idari işlemler uygulanmıştır. Ayrıca şehitlerimizin emaneti olan kıymetli aileleri ve gazilerimizle sürekli diyalog içerisinde olunduğunu, kendilerini yalnız hissetmemeleri için gerekli hassasiyetin gösterildiğini ve bu durumun istisnasız bir şekilde devam edeceğini bilinmesini isteriz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.