Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Mardin İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılının İlk Toplantısı Yapıldı

Mardin İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılının İlk Toplantısı Yapıldı
REKLAM ALANI
17 Ocak 2023 19:44
1.350

Mardin İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı 1. Toplantısı Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir biçimde kullanılması, koordinasyonu gerektirecek hususların görüşülerek gerekli tedbirlerin alınması amacıyla düzenlenen 2023 yılı 1. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya; İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kurumların Bölge ve Şube Müdürleri ile kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

 

Vali Mahmut Demirtaş, toplantının açılışında yaptığı açıklamada; Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak 2022 yılını verimli geçirdiklerini belirtti.

 

Kurumların yatırım ve koordinasyon raporlarının değerlendirilmesinin yanı sıra koordinasyon gerektiren hususların da tüm ayrıntılarıyla ele alındığı toplantının Mardin’e hayırlı olmasını dileyen Vali Demirtaş, dönem itibarıyla belediye ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları tarafından 415 projenin uygulandığını kaydetti.

 

İl genelinde yürütülmekte olan projelerin toplam tutarının 20 milyar 577 milyon 669 bin lira olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, 154 projenin tamamlandığını, 135 projenin devam ettiğini, 126 projenin ise etüt aşamasında olduğunu dile getirerek 2022 yılı 4. dönem sonu itibarıyla 2 milyar 846 milyon 570 bin lira harcama yapıldığını aktardı.

 

Toplantı, yatırımcı kuruluş yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ve koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ile sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.