Dolar 32,5148
Euro 34,6923
Altın 2.491,71
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

MALATYA’DA 5.2’LİK DEPREM OLDU, ÇEVRE İLLER SALLANDI!

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre Malatya’nın Pütürge ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem oldu.

MALATYA’DA 5.2’LİK DEPREM OLDU, ÇEVRE İLLER SALLANDI!
REKLAM ALANI
4 Ağustos 2020 13:12
751

Malatya’daki depremin merkez üssü Pütürge ilçesi olarak belirlendi. Saat 12.37’te meydana gelen depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 5.7 AFAD ise 5.2 olarak duyurdu. Elazığ, Gaziantep, Diyarbakır ve Urfa’dan da hissedilen deprem yeryüzüne 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

 

ARA REKLAM ALANI

MALATYA VALİSİ’NDEN İLK AÇIKLAMA

 

Malatya Valisi Aydın Baruş, deprem sonrası yaptığı ilk açıklamada “Jandarma ve AFAD ekipleri mahallelerle iletişim kuruyor. Şu ana kadar yansıyan olumsuzluk yok” ifadelerini kullandı.

 

PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOK

 

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük de canlı yayında yaptığı açıklamada “Hasar var, can kaybı yok” dedi. Bölgede daha önceden 2 bin 500’e yakın hasarlı bina olduğunu belirten Sülük, bu binalara girilmemesi uyarısında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.