Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

“Kutlu Günlere Kavuşmanın Tarifsiz Sevincini Yaşıyoruz”

“Kutlu Günlere Kavuşmanın Tarifsiz Sevincini Yaşıyoruz”
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2022 16:48
1.263

‘Haberdiyarbakir.Org’ Bölge Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Savaş ve Fotoğraf Muhabiri, Fotoğraf Eğitmeni Gazeteci Ali Şeran, Mübarek Kurban Bayramı Dolayısıyla, Yazılı Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Mesajında duygu yüklü ifadelere yer veren ‘Haberdiyarbakir.Org’ Bölge Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Fotoğraf Eğitmeni Gazeteci Ali Şeran, Bayramların manevi ikliminin tüm dünyayı çepeçevre saran, dayanışma ve yardımlaşmanın zirveye çıktığı müstesna zamanlar olduğuna dikkati çekerek şunları söyledi: ‘İnsanlık alemi olarak, iki yılı aşkın bir zamandır, bütün dünyayı derinden sarsan, milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) nedeniyle, hepimiz çok zorlu bir süreç yaşadık. Sön dönemde ise, ülkemizin yanı sıra, dünyanın birçok ülkesinde ekonomik sıkıntılar yaşamaktayız. Neredeyse gün aşırı değişen etiket fiyatları, Dolar ve Euro karşısında para birimimizin sürekli olarak değer kaybetmesi, işsizlik, piyasaların durgunluğu ve tüm bunların beraberinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, halkımızın hayatını bir hayli zorlaştırmakta. Bayram sonrası, gerek Diyarbakır ve Bölgemiz, gerekse tüm yurdumuz genelinde, ekonomi çarklarının sağlıklı bir şekilde dönmeye başlaması, piyasadaki dengenin yeniden tesis edilmesi, hepimizin temennisidir. Yaşadığımız zorlu süreçte, birçok insanımız işini kaybederken, esnaf ve ticaret erbabı vatandaşlarımız da, işletmelerini kapatmak zorunda kaldılar. Dolayısıyla, gerek özel sektör çalışanlarımız olsun, gerekse esnaf ve ticaret erbabı vatandaşlarımız olsun, son derece zorlu bir süreç yaşadık ulus olarak. Başta Dolar olmak üzere Euro ve diğer yabancı para birimlerinin, bu süreçte sürekli olarak paramız karşısında değer kazanmaları da, hayat pahalılığını körükleyen en önemli faktör olarak karşımıza çıkmakta. İşsizliğin oldukça yoğun olarak yaşandığı ülkemizde, bir yandan yeni iş yerlerinin hizmete girmesi, diğer yandan mevcut işyerlerinin kapasitelerini artırmaları, elzem hale gelmiştir. Kapanan iş yerlerinin yeniden açılarak, daha geniş kapsamlı bir şekilde hizmet sunmalarını temenni ediyoruz. Yüce Rabbimiz’den umutlarımızı hiçbir zaman kesmeyecek ve hayat mücadelemize devam edeceğiz. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki; sayısız nimetlerle dolu olan, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi özel günlere bizleri bir kez daha kavuşturdu. Yaşadığımız mübarek günler, paha biçilemez manevi birer değer taşımaktadır. Hüzünleri paylaşıp azaltırken, sevinçlerimizi paylaşıp çoğaltacağımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’ne mutluluklar getirsin. Bu duygu ve düşüncelerle, meslektaşlarımız olan gazetecilik sektörünün tüm bileşenleri, kadirşinas Diyarbakırlı hemşehrilerim, saygı değer halkımız ve tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, Cenabı Allah’tan, ülkemize ve bütün dünya insanlarına, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günlere kavuşmamızı nasip eylemesini niyaz ederim’.

 

(Haber merkezi)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.