Dolar 32,5216
Euro 34,7912
Altın 2.421,59
BİST 9.708,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

KRT Televizyonuna Yalan Haber Suçlaması

KRT Televizyonuna Yalan Haber Suçlaması
REKLAM ALANI
25 Haziran 2022 15:21
2.355

Eski MHP Diyarbakır İl Başkanı Aziz Doğan, kendisine ait olmayan ifadelerin KRT Televizyonu tarafından haber yapıldığını söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da MHP İl Teşkilatı, genel merkez tarafından feshedilmiş, il başkanı da çeşitli suçlardan gözaltına alınarak cezaevine konulmuştu. KRT Televizyonu da olaya MHP merkezini de dahil etmeye çalışarak eski yöneticilerin söylediğini iddia ettiği ifadelerle 21 Haziran’da haber yaptı. Haberde adı verilen eski il başkanlarından Aziz Doğan ifadelerin kendisine ait olmadığını, adı geçen televizyonla da gazeteciyle de görüşmediğini söyledi.

 

Haberde eski il başkanlarından Aziz Doğan’ın söylediği iddia edilen “Cihan Kayaalp’le ilgili bahsi geçen şantaj, tehdit ve cinsel istismar iddialarının geçen yıl MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a raporlandığını söyledi. Doğan’ın ifadesine göre Semih Yalçın bu raporu dikkate almadı. Cihan Kayaalp’i telefonla bizzat arayarak desteğini bildirdi” ifadeleri kullanıldı.

 

Eski MHP İl Başkanlarından Aziz Doğan, Aydınlık Diyarbakır bürosuna gelerek haberin yalan olduğunu, bu kişilerle hiç görüşmediğini ve haberi yapan Cem Özkeskin hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

 

‘MHP HEDEF ALINDI’

 

İş insanı Aziz Doğan fesih yoluyla görevden alınan eski il başkanıyla ilgili hem yasal hem insani olarak en ağır cezanın verilmesinin beklentisi içinde olduklarını belirtti. Vatanın birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı çizgisinde siyaset yapan MHP’nin bu haberle kendi adının kullanılarak hedef alındığını ifade eden Doğan, Doğu ve Güneydoğu’da MHP üzerine oyunlar oynandığını vurguladı.

 

Haberi okur okumaz ilgili kanalın internet sitesinde bulunan telefon numaralarını aradığını ama iki gündür kimseye ulaşamadığını kaydeden Doğan şöyle devam etti: “Ben öyle bir televizyonu da duymamıştım. MHP’de yaşanan eski il başkanının karıştığı bu olay kabul edilemez. MHP de buna asla müsaade etmez zaten. Adıma yalan haber yapan Cem Özkesin ve televizyonu hakkında suç duyurusunda bulunacağım, bunun peşini de bırakmayacağım.”

 

Haber: Süleyman Aydın

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.