Dolar 32,5723
Euro 34,9978
Altın 2.430,99
BİST 9.752,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Kızılay Kayapınar Desteğiyle, Köy Öğrencileri Karne ile Kitap’ta Aldılar

Kızılay Kayapınar Desteğiyle, Köy Öğrencileri Karne ile Kitap’ta Aldılar
REKLAM ALANI
20 Haziran 2022 11:00 | Son Güncellenme: 20 Haziran 2022 12:02
1.557

Türk Kızılay Kayapınar kadın kolları tarafından, Hantepe İlkokul ve Orta Okuluna kitap hediye edildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Köy Okuluna Kitap yardımı projesi Kızılay Kayapınar Şubesi ve Kızılay Kayapınar Kadın kolları ile gönüllüler tarafından yeni açılan okul kütüphanesine birçok kitap hediye edildi.

 

Öğrenciler Karne sevinci yaşarken bunun yanı sıra tatilde kitap okuma fırsatı da yakalamış oldular.

 

Türk Kızılay Kayapınar Kadın Kolları Başkanı Nesibe Sayan Güngörmez, kütüphane kitaplar kazandırılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Başkan Nesibe, “Kitap okuyan nesiller, geleceğin mimarisinin şekillenmesinde büyük önem taşırlar düşüncesiyle Kayapınar Kızılay Kadın’ın hazırladığı ‘Aydınlanma yolunda Kızılay ışığı ile geleceğin Kızılaycılarına bu kütüphaneye kitap hediye etmektedir. Güzel bir faaliyet içerisinde bulunuyoruz. Okulumuzda okuyan, öğrencilerimizin hayatlarına ışık ve ufuk olsun diye faydalı kitaplar hediye ettik. Eğitime ve insana yapılan yatırım dünyadaki en anlamlı yatırımdır. Köyümüzdeki okulumuzun kütüphanesine gönüllülerimiz ve okuldaki öğrencilerimizle kitaplarımızı götürüp yerleştirdik. Öğrencilerimizden kitapları okuma sözü alırken çocukların gözündeki sevinç görülmeye değerdi. Okulumuzdaki çocuklara karne hediyesi ve küçük ikramlıklar vererek çocuklarımız ile çok güzel vakit geçirdik” diye konuştu.

 

Hantepe Okul Müdürü Mücahid Demirel ise teşekkürlerini ileterek “Bize destek olan Başta Kızılay Kayapınar Şube Başkanımız Cengiz Kaya ve Kadın Kolları Başkanı Nesibe Sayan Güngörmez’e ile tüm gönüllülerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.