Dolar 32,5959
Euro 34,8272
Altın 2.498,18
BİST 9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Kılıçdaroğlu: Diyarbakır’da elektriği bedava vereceğiz

Kılıçdaroğlu: Diyarbakır’da elektriği bedava vereceğiz
REKLAM ALANI
9 Mart 2022 17:41
1.633

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha önce Şanlıurfa için verdiği bedava elektrik sözünü Diyarbakır için de verdi. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı da belli oldu.

ARA REKLAM ALANI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa’da yaptığı konuşmada, belediyeyi kazanmaları halinde çiftçilere elektriği bedava vereceklerini söylemiş; bu talebi diğer CHP’li belediyeler tarafından karşılanamayacağı üzere tepkiyle cevap bulmuştu. CHP Lideri, Meclis’te partisinin grup toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Şanlıurfa’da bedava elektrik vereceğiz” sözlerine tekrardan değinen Kılıçdarıoğlu, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği Diyarbakır ziyaretinde bu vaadinde orada da bulunacağını söyledi.

“BÜTÜN ÇİFTÇİLERE BEDAVA…”

Diyarbakır’ı seçimlerde kazanması halinde elektriği bedava vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Şanlıurfa’ya gittim söyledim;  2 bin 300 dönüm taşlık arazi var. Büyükşehir Belediyesi’ni bize verin. Bütün çiftçilere elektriği bedava yapacağız. Diyarbakır’a gideceğim orada da aynı şeyi söyleyeceğim. Çitçiye güneş enerjisi üzerinden elektriği bedava vereceğiz. Diyarbakırlı çiftçiye de Urfalı çiftçiye de güneş enerjisi üzerinden elektriği bedava vereceğiz.

“BAKANLIK ENGEL OLMASIN”

Nasıl yaptığımı öğrenmek istiyorsan bakanlık engel olmasın, bütün taleplerimizi yerine getirsin seni de davet edeceğiz beraber açacağız.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETİN PROGRAMI BELLİ OLDU

Daha önce iki defa Diyarbakır programını iptal eden Kılıçdaroğlu üst düzey bir heyetle Diyarbakır’ı ziyaret edecek. Program kapsamında Perşembe günü esnaf ziyareti yapacak, 10 Mart Cuma günü ise kanaat önderleri ile kahvaltı yapacak. Programında önceden ertelediği Diyarbakır iş insanı Abdullah Etik ile de akşam yemeğinde buluşacak olan Kılıçdaroğlu, Cuma akşamı Ankara’ya dönecek.

Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı şöyle:

10 MART PERŞEMBE

Sabah 10.30’da esnaf ziyareti

Saat 11.00’de Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde üyelerle toplantı

Saat 14.00’te iş insanlar, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geliş

Saat 16.00’da iş insanı Abdullah Atik’in vereceği yemeğe katılım

Saat 18.00’da gençlik buluşması

11 MART CUMA

Kanaat önderleriyle kahvaltı

Saat 10.00’da DİTAM toplantısı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.