Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Kaza Tutanaklarında ‘Alo Tutanak’ Dönemi Başlıyor

Kaza Tutanaklarında ‘Alo Tutanak’ Dönemi Başlıyor
REKLAM ALANI
23 Mart 2022 14:57
1.397

5 yıldır üzerinde çalıştığı sistemle kaza tutanaklarını uygulama üzerinden 15 dakikada yapmayı başaran Zeynep Berrak Çüles ‘Alo tutanak’ dönemini başlattı.

 

ARA REKLAM ALANI

Uzun yıllar sigorta sektöründe çalışan Zeynep Berrak Çüles, 5 yıldır üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı ‘Alo Tutanak’ isimli uygulamayı hayata geçirdi. Bu uygulama sayesinde artık kazazedelerin hasar kayıtları elektronik ortamda 15 dakikada tutulacak.

 

Sigorta Düşünce Merkezi Birinci Düşünce Pazarları Toplantısı İstanbul’da düzenlendi. Dr. Ahmet Genç’in de konuşmacı ve moderatör olarak yer aldığı toplantı, ünlü haber spikeri ve sunucu Ece Üner’in sunumuyla gerçekleşti. Sigorta ve otomotiv sektörünün birçok önemli isimlerinin de katıldığı toplantıda ‘Alo Tutanak’ Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Berrak Çüles, 5 yıldır üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı, özellikle kamu yararına olan ‘Alo Tutanak’ mobil uygulamasını sektörün önde gelen isimlerine anlattı. 25 yıllık sigortacı Berrak Çüles, kusur düzeltme uygulaması için heyecanını dile getirerek sektör için önemli bir yenilik olduğunu vurguladı. Çüles, “Bu uygulamanın kamu yararına ve ücretsiz. Kadın bir yatırımcı ve girişimci olarak milli ve yerli bu projeyi vatandaşların kullanımına sunmaktan onur duyuyorum” dedi.

 

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.