Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDEN ÇADIR-VET ETKİNLİĞİ

Kayapınar Belediyesi, sokak ve evcil hayvanlarına veterinerlik hizmeti sunmak ve yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla Çadır-Vet’i hizmet açtı.

KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDEN ÇADIR-VET ETKİNLİĞİ
REKLAM ALANI
30 Ocak 2021 13:34
741

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ünal Koç tarafından açılışı yapılan Çadır-Vet’te, sokak hayvanlarının bakımları ve aşıları yapılıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar Belediyesi yine bir ilke imza atarak, sokak  ve evcil hayvanların yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla hayvanseverlerin talebi doğrultusunda Çadır-Vet’i hizmete açtı. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ünal Koç ve hayvan severin katılımıyla açılışı yapılan Çadır-Vet’te, iki veteriner hekim ve 1 veteriner teknisyeni her türlü sokak hayvanı başta olmak üzere evcil hayvanların da bakımını üstlenecek ve aşılar ile kontrollerini yapacak.

 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Koç, Kayapınar için büyük bir eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Açılışa katılan hayvan severler de Çadır-Vet’in açılmasından dolayı gösterdiği hassasiyetten dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan V. Koç’a teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.