Dolar 32,5021
Euro 34,5289
Altın 2.495,53
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDE YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI

Kayapınar Belediyesi tarafından kısa bir süre önce yapılan Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesinde Yaz Akademisi kapsamında 250 çocuğa 6 spor branşında kurslar verilmeye başlandı.

KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDE YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI
REKLAM ALANI
24 Haziran 2021 21:11
1.141

Spor Kurslarını yerinde görmek üzere Kayapınar Belediyesi Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesini ziyaret eden Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, kurslara katılan çocuklarla bir araya geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Akademisi start aldı. Kısa bir süre önce tamamlanan Barış Mahallesi 500 Evler bölgesindeki Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesindeki Yaz Akademisi çerçevesinde 5-18 yaş arası 250 öğrenciye, Basketbol, Futbol, Kort Tenisi, Atletizm, Voleybol ve Hentbol branşlarında kurslar veriliyor. Her spor branşından 2 antrenör eşliğinde verilen kurslara, Barış Mahallesinde yaşayan dar gelirli ailelerin çocukları katılıyor.

 

BAŞKAN KOÇ’TAN YERLEŞKEYE ZİYARET

 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesini ziyaret etti. Beraberinde Başkan Yardımcısı Cihat Kayhan ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Yerleşkeyi ziyaret eden Başkan Koç, kurslara devam eden öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla açılan kurslarla ilgili sohbet eden Koç, Belediye olarak gençleri spora teşvik etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Kayapınar’da yaşayan çocuk ve gençlerin spor yapmasını önemsediklerini belirten Koç, sporu yaygınlaştırmayı öncelikli kabul ettiklerini belirtti.

 

Koç, şöyle dedi; “Konusunda bilgili antrenörlerimiz nezaretinde çocuklarımız, eğitim öğretim hayatları devam ederken, ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde etmek için büyük bir heyecan ve gayretle hazırlanıyorlar. Kayapınar Belediyesi olarak onlara her türlü imkanı sağlamaya ve temin etmeye çalışıyoruz. Antrenör ve idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların bilgileri ve takipleri sonucunda açtığımız kurslarımız sorunsuz bir biçimde ilerliyor.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.