Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

“Kaftancıoğlu’na Verilen Ceza Hukuki Değil Siyasidir”

“Kaftancıoğlu’na Verilen Ceza Hukuki Değil Siyasidir”
REKLAM ALANI
13 Mayıs 2022 14:21
1.454

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na siyasi yasak getirilmesi kararının ardından yazılı açıklama yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başkan Özel, yaptığı açıklamada verilen kararın hukuki değil siyasi olduğunu, iktidarın yaklaşan seçimler nedeniyle bir karar aldığını belirterek tepki gösterdi.

 

İktidarın Kaftancıoğlu’na verdiği cezanın yaklaşan seçim nedeniyle verildiğini aktaran Özel, şunları kaydetti; “Kararın hukuki değil siyasi olduğunu herkes söyledi ve öyle de olduğunu biliyoruz. Çünkü erken bir seçim var. Canan Başkandan korktular. İstanbul’u aldı çünkü. Şimdi hep birlikte Türkiye’yi alacağız. Korktukları için de Canan başkana böyle bir siyasi yasak getirdiler. Ama bu geçici bir süreçtir ve geçecek. Bu karar bizi daha çok hırslandırdı ve daha çok motive etti. Umudu örgütlemeye devam edeceğiz ve Canan başkanın da dediği gibi daha çok çalışacağız, çalışacağız. Canan Başkan bizim boynumuzdaki altın madalyamızdır. Sonuna kadar yanındayız. Korkmuyoruz, bıkmayacağız ve daha çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz.  Onlar bizden korksun. Canan Başkandan korktular, hepimizden daha çok korksunlar. Hak için, hukuk için, adalet için, 84 milyon için geliyoruz. İktidar farkında, yıldıramayacaklar güçlenerek geliyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.