Dolar 32,5515
Euro 34,8962
Altın 2.426,31
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Jandarma Komutanı ve DEVA Partisi Yöneticisi Metina Aşireti Düğününde

Jandarma Komutanı ve DEVA Partisi Yöneticisi Metina Aşireti Düğününde
REKLAM ALANI
6 Haziran 2022 14:55
2.885

Doğu ve Güneydoğu’nun en kalabalık ailelerinden biri olan Metina Aşireti’nden Cenap Dinç, Eylül Doğa Arzu ile hayatını birleştirerek, dünya evine girdi.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

 

Aşiret düğününe DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güney’in de katılması dikkat çekti.

 

 

Merkez Kayapınar ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen düğün merasimine DEVA Partili eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Dr. Fuat Güney, aşiret mensupları, Metina Derneği Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Pirinççioğlu ve yönetimi, Metina Aşireti kaanat önderi ve Metina Derneği’nin kurucu başkanı Eshat Güngörür, CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel ve yönetimi, DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Ülsen ve yönetimi, Diyarbakır OSB Başkanı Mustafa Fidan, çok sayıda iş insanı ve 2 binden fazla davetli iştirak etti.

 

 

Davetliler, damat ile gelinin nikâh salonuna girişini ayakta alkışladı. Nikâh memuru, Güney Paşa ve Eski Bakan Ergin ile diğer şahitler huzurunda genç çiftin nikâhını kıydı. Alkışlar eşliğinde nikâhın kıyılmasından sonra genç çifte evlilik cüzdanı eski bakan Ergin tarafından takdim edildi.

 

 

Damadın ağabeyi Mehmet Dinç, düğüne yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığını söyledi. Dinç, “Akrabalarımız olsun, eş dost olsun davetimize icabet ettiler. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Jandarma Bölge Komutanımız Fuat Güney düğüne teşrif ettiler. Aynı zamanda Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, bölgenin ileri gelen kanaat önderleri ve aşiretimizin önde gelen bireyleri katıldılar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.