Dolar 32,3772
Euro 35,1523
Altın 2.324,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

İYİ Parti Ensarioğlu’ndan Dernek Ve Odalara Ziyaret

İYİ Parti Ensarioğlu’ndan Dernek Ve Odalara Ziyaret
REKLAM ALANI
14 Nisan 2023 11:37
237

İYİ Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Vejdin Ensarioğlu ve beraberindeki İYİ Parti Diyarbakır milletvekili adayları ile birlikte dernek ve odalara ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Vejdin Ensarioğlu ve beraberindeki İYİ Parti Diyarbakır milletvekili adayları ile birlikte Diyarbakır Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.. DİŞAD Başkanı Rıdvan Işık ve yönetimi tarafından karşılanan Ensarioğlu ve beraberindekiler bir süre başkan Işık ile görüştükten sonra Sur Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

ARA REKLAM ALANI

Sur Ziraat Odası başkan ve yönetim kuruluyla bir araya gelen Ensarioğlu ile beraberindekiler son olarak Yenişehir Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretin sonunda kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Vejdin Ensarioğlu, dernek ve oda başkanlarına teşekkür ederek ziyaretlerini bütün kurumları tek tek bizzat giderek gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.