Dolar 32,3733
Euro 34,9924
Altın 2.326,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

“ İNSANLIĞIN HASTALIK VE MUSİBETLERDEN KURTULMASI İÇİN DUA EDELİM”

İslam alemi için manevi değeri yüksek olan günlerden Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayınlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 1 yıldan fazla zamandır koronavirüs nedeniyle tarihin en zor dönemlerinden birini yaşayan insanlığın selamete ulaşması için bol bol dua çağrısında bulundu.

“ İNSANLIĞIN HASTALIK  VE MUSİBETLERDEN KURTULMASI İÇİN DUA EDELİM”
REKLAM ALANI
18 Şubat 2021 18:03
525

Beyoğlu, mesajında dünya genelindeki tüm mazlumlar ve Müslümanlar için barış, huzur ve esenlik temennisinde bulunarak kurtuluşa ermek için en büyük gücün dua olduğunu ifade etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Beyoğlu,”Muhabbet, bereket ve sabrın vakti olarak değerlendirdiğimiz  üç ayların manevi iklimi içerisindeyiz. Bizi bir kez daha bu ulvi ve kudsi döneme kavuşturan rabbimize sonsuz hamdüsenalar ediyoruz. Regaip demek arzulamak ve istemek demektir. O halde bizler de bu anlamlı geceyi dua ederek geçirelim.Yüce rabbimizden milletimiz ülkemiz  ve insanlığın barışı, huzuru için dua ederek af dileyelim. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını ve Recaip Gecesi’ni tebrik eder; birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim.”ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.