Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

AK Partili Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi,belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla yoksul ve dar gelirli ailelere giyim yardımında bulunarak çocukların ve muhtaç vatandaşların yüzünü güldürmeye bu yıl da devam ediyor.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ
REKLAM ALANI
30 Temmuz 2020 11:38
782

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun  eşi Dürdane Beyoğlu’nun Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ilçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere giyim desteğinde bulunarak Kurban Bayramı’na mutlu bir şekilde girmelerini sağladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Çocukları kendi elleriyle giydiren Beyoğlu,”Geleceğimizin umut ışığı olan çocuklarımıza sahip çıkmak bizim hem insani hem de vicdani görevimizdir.” dedi.

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nıun eşi Dürdane Beyoğlu,Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ve Ak Parti  Kadın Kolları Başkanlığı yöneticileriyle beraber ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek sosyal dayanışma projesine imza attı. Çocuklar ve ailelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Beyoğlu, daha sonra bayram öncesinde giyim desteğinde bulunduğu  çocukları kendi elleriyle giydirdi.

 

“BAĞLAR BELEDİYEMİZ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLDU”

 

Geleceğin ışığı olan  çocuklara ve ailelerine destek olmayı insani ve vicdani bir sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirten Dürdane Beyoğlu, Bağlar Belediyesi’nin son 16 ayda sosyal belediyecilikte öncü olduğunun  altını çizdi. Beyoğlu,”Bağlar Belediyemiz sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkanlar ölçüsünde gerekli desteği sunuyor. Bayram öncesinde ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de çocuklarımıza giysi ve kıyafet takdiminde bulunduk. Bayram öncesinde çocukların mutlu olduğunu görmek bizim için bayram hediyesi gibi  oldu” diye konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.