Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

HEDEF ERBAŞ DEĞİL İSLAM’DIR!

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın LGBT bireyleri ile ilgili yaptığı söylemlere ilişkin “Sn Ali Erbaş, İslam’ın yasaklarını söylediğine göre, hedefe konan Sn. Ali Erbaş değil, İslamın kendisidir” dedi.

HEDEF ERBAŞ DEĞİL İSLAM’DIR!
REKLAM ALANI
28 Nisan 2020 23:47
911

Geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, LGBT bireyleri ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra ülkenin gündemi değişti. Bununla beraber birçok Sivil Toplum Kuruluşu ve siyasi partiler açıklamalarda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

Bu açıklamalardan birini de Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan yaptı. Bozan: “Zinanın ve eşcinselliğin birey, aile ve topluma verdiği zararları ortadayken insan hakları bahane edilerek bu ahlaksızlığı savunmak kabul edilemez. Elbette Irkı, rengi, dili, dini inancı, fikri, siyasi görüşü, yaşam tarzı ne olursa olsun, herkesin  yaşama hakkı vardır, insan olarak herkes eşittir ve aynı haklara sahiptir. Ama hiç kimsenin hak veya özgürlükler adına topluma, aile yapımıza ve neslimize zarar verecek ahlaksızlıkları yayma hakkı olamaz” ifadelerinde bulundu.

 

Bozan’ın yaptığı açıklama şu şekildedir:

 

‘İSLAM’IN AHLAK İLKELERİ SUÇ DEĞİL’

 

“Başta Diyanet İşleri Başkanı olmak üzere, tüm İmam Hatiplerin İslam’ın, emir ve yasaklarını bir bütün olarak hatırlatmaları hem dini bir vecibe hem de tarihi bir sorumluluktur.İslam’ın herhangi bir hükmünü açıklamak,  aile hayatının önemini, neslin muhafaza edilmesinin gerektiğini vurgulamak ve İslam’ın evrensel ahlak ilkelerini hatırlatmak asla nefret suçu olarak değerlendirilemez.  Unutulmasın ki, İslam bir bütündür ve gayesi bütün insanlığın iki cihan saadetidir. Ortaya koyduğu ilkeler, herkes için ve çağlar üstüdür.  Emir ve yasakları açık ve nettir. İnsanoğluna faydalı şeyler emr edilmişken zararlı olan şeyler yasaklanmıştır. Allah inancı olan kişilere, bu emir ve yasaklara teslim olmak düşer. Nas’la sabit olan helal ve haramlar konusunda hiç kimsenin farklı bir görüş ortaya koyma hakkı ve yetkisi yoktur. Bu sadece zinada değil faiz, kısas, hırsızlık, rüşvet, israf, gasp, kul hakkı, miras, ticaret, hukuk, muamelat… gibi hayatımızın her alanını ilgilendiren tüm konular için geçerlidir.  Biz, Sn Ali Erbaş Hocamızın dediği hakikatlere aynen katılırken madalyonun diğer yüzüne de dikkat çekmek istiyoruz”.

 

‘LUTİLİK VE TÜREVLERİNİNİN ÖNÜNÜ KİM AÇTI?’

 

“AK Parti iktidarının, Avrupa Birliğine girme aşkı yüzünden  Kur’an-ı Kerim’de lanet edilen zinanın, AB uyum yasaları çerçevesinde suç kapsamından çıkartılması, Cedaw, İstanbul Sözleşmesinin imzası ve 6284 nolu yasa sonrası, Lutilik ve türevleri dernek açma, evlilik törenleri, kitlesel yürüyüşler ve yaptıkları çeşitli toplantılarla,  Türkiye’de önleri açıldı ve çalışmaları hız kazandı. Biz Sn Diyanet İşleri Başkanımızın yanındayız çünkü biz İslami kuralların yanındayız.

 

Ali Erbaş hoca hakkında suç duyurusunda bulunanları gördüğümüz gibi, Allahın yasaklarını hayatın kalıcı birer parçası haline getiren, AK Parti iktidarının yaptıklarını da görmeliyiz.

 

* Bunlara dernek kurma imkanını sağlayan kim?

* Halen G…evlerden vergi alan kim?

* Zinayı suç olmaktan çıkaran kim?

* İstanbul Sözleşmesini ve Cedawı imzalayan kim?

* Flört ve nikahsız beraberliği serbest ama genç yaşta evliği suç sayan kim?

* Yandaş TV’lerde aile yuvasını ifsad eden ahlaksız dizilere müsaade eden kim?

* Suç duyurusunda bulunan İHD’nin dayanağı olan, TCK 5237 Sayılı  Madde 122- (Değişik: 2/3/2014  -6529/15 md.)  kanunu çıkartan kim? Bütün bu soruların cevabı, Elbette AKP’dir”.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.