Dolar 32,6004
Euro 34,8280
Altın 2.491,99
BİST 9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Hastalıklardan Ve Covid-19’dan Korunmanın Tercihi ‘Zivzik Narı’

Adını yetiştiği Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı köyden alan Zivzik narı, eşsiz aroması ve aylarca dayanabilen özelliği ile şifa kaynağı görevi görüyor.

Hastalıklardan Ve Covid-19’dan Korunmanın Tercihi ‘Zivzik Narı’
REKLAM ALANI
1 Şubat 2022 13:10
1.481

Soğuk havaların başlamasıyla beraber Diyarbakır’ın en işlek caddelerinden Gazi Caddesinde Zivzik narı satan Mikail Dursun, Zivzik narı türünün şifa kaynağı olduğunu, insanların pek çok hastalıktan korunmak için Zivzik narını tercih ettiğini söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Zivzik narının kanser, kalp hastalıkları, yaşlanma, katarakt, diyabet, Covid-19, enfeksiyon ve birçok hastalığa iyi geldiğini öne süren Dursun, ”Bu nar çeşidi eskiden yabanda yetişirdi. Fakat insanlar bu meyvedeki şifayı bulduktan sonra bahçelerde de yetiştirmeye başladı. Sezon başladığı gibi tezgahımı açıyorum. Mersin narı da getirdiğim oluyor fakat insanlar genelde Zivzik narını tercih ediyor. Hasta olan birçok müşterim var ve düzenli olarak gelip benden Zivzik narının suyunu alırlar. Çünkü bu nar çeşidi birçok hastalığa iyi geldiği gibi Covid-19’un da düşmanı diyebilirim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.