Dolar 32,5633
Euro 34,9764
Altın 2.428,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Hakkari Ve Tekin Ailesinin Mutlu Günleri

Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Hakkari ile Malatyalı Tekin ailesinin çocukları 5 yıldızlı bir otelde görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Hakkari Ve Tekin Ailesinin Mutlu Günleri
REKLAM ALANI
15 Aralık 2021 14:58
2.540

İnşaat Mühendisi Ahmet Mircan ve Filiz Hakkari çiftinin oğlu M. Ali ile Malatya’nın tanınmış ailelerinden Fikret ve Fatoş Tekin çiftinin avukat olan kızları Gizem, Şanlıurfa’da yapılan dillere destan bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

 

ARA REKLAM ALANI

Nikâh şahitliklerini; Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fatih Aksoy, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un yaptığı çiftin düğününde davetliler, düğüne katılan sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenirken, düğünde ise muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

 

Damadın babası Ahmet Mircan Hakkari, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş-dost ve akrabalarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Düğüne Malatya’dan gelen misafirler ise Şanlıurfa’nın misafirperverliğinden dolayı Hakkari ailesi şahsında tüm Urfalılara teşekkür ettiler.

 

KÜRT SANATÇI COŞTURDU

 

Çiftin düğününde sahne alan Kürt sanatçı Kemale Amed de şarkılarıyla davetlilere ve genç çifte gece boyunca müzik ziyafeti sundu.

 

 

“BİR ÖMÜR BOYU İÇİN EVET”

 

Düğünün yapıldığı salona el ele tutuşarak gelen gelin Gizem ile damat M. Ali davetliler tarafından alış ve zılgıtlar eşliğinde karşılandı. Işık gösterileri ve konfeti yağmuru altında ilk danslarını gerçekleştiren gelin ve damat, şahitler ve davetliler huzurunda mutlu bir evlilik için bir kez daha gür bir sesle “Evet” dedikleri nikâh merasimini kıydı. Genç çiftin nikahını kıyan memur, ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti dilekleri içerisinde cüzdanı bir ömür koruması için geline takdim etti.

 

 

DAVETLİLERDEN TEBRİK YAĞMURU

 

Nikâh merasiminden sonra düğüne katılan misafirler gelin ve damadı tebrik etti. Genç çiftle takı takma töreni sırasında uzun kuyruklar oluşturup hatıra fotoğrafı çektiren davetliler daha sonra gecenin geç saatlerine kadar yöresel müzikler eşliğinde devam eden düğünde çiftetelli oynayıp, oluşturulan uzun halay halkaları eşliğinde eğlendiler. Davetliler, oyun pistinde gelin ile damada eşlik ederek yalnız bırakmadı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.