Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C

GÜNTİAD İle MEM Arasında İş Birliği Toplantısı

GÜNTİAD İle MEM Arasında İş Birliği Toplantısı
REKLAM ALANI
10 Eylül 2022 11:11 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2022 11:42
1.419

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile  GÜNTİAD arasında yapılan protokolün ardından ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Öğrencilerin meslek sahibi olabilmeleri için protokol imzalayan GÜNTİAD ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ilk değerlendirme toplantısına Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş Adamları Derneği (GÜNTİAD) Başkanı Mehmet Dalkıran, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Akbaş ile okul müdürleri katıldı.

 

 

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Dalkıran, “Önümüzdeki on yılda bu kentte başta beyaz yakalılar olmak üzere yine tasarımcılar, modacılar, stilistler aynı zamanda modernistleri yetiştirip bu sektöre ve kente kazandırmak. Batıdan buraya beyaz yakalıyı getirmek, modacıyı getirmenin çok zor olduğunu bizim sektördeki arkadaşlarımız, sanayicilerimiz bunu çok iyi biliyor. Dolayısıyla bugünden biz bunun altyapısını oluşturursak bir sonraki yıllarda dışarıdan beklemek yerine Denizli, Gaziantep gibi entegre olmuş kentimizde aynı zamanda burada doğmuş burada yetişmiş olan kardeşlerimizle de bu sektörü daha da güçlendirmeye çalışıyoruz. Türkiye tekstil sektörünün yüzde 50’sini ayakta tutan markalar sosyal medya hesaplarımızdan, basın yoluyla bize yapmış olduğumuz protokolün detaylarını istedi ve biz bu protokolü olduğu gibi onlara gönderdik. Hem dernek olarak hem de milli eğitim müdürümüzle Eylül ayı sonuna kadar burada bu anlamda bir alt yapı oluşturmak, birlikte bir protokol yapmak. Büyük markaların yapmış olduğu üretimin yüzde 20’si sosyal yardımlaşma amacıyla kullanıyor. Bu kadar büyük bir kurum bizim yapmış olduğumuz bu etkinliği, protokolü görmüş olması ve burada milli eğitim müdürlüğümüzle bunun bizimle yapılmak istenmesi bizler açısından çok değerlidir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.