Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

GP’li Başkandan AK Parti’ye Salvolar

Partisinin 2. Kuruluş yıl dönümünde konuşan Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 6 parti il başkanı bir araya gelmesinden iktidar partisi temsilcilerinin rahatsız olduğunu söyledi.

GP’li Başkandan AK Parti’ye Salvolar
REKLAM ALANI
15 Aralık 2021 14:28
1.578

Gelecek Partisi Diyarbakır İl başkanı avukat Aydın Altaç, Gelecek Partisi’nin kuruluşunun 2. yılında basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

Gelecek Partisi Diyarbakır il Başkanı Av. Aydın Altaç, “Ülke olarak da zor bir süreçten geçiyoruz. Türkiye’nin ekonomik ve sosyal durumunun iyi olmadığını gördüğümüz için genel başkanımız yeni bir parti kurma kararı aldı. Çünkü mevcut hükümetin demokrasi, insan hakları, özgürlükler, eğitim alanında geriye sardığını hepimiz gördük. 84 milyonun göz ardı edildiğini toplum ile paylaştık ve partiyi kurmaya karar vererek, parti kuruluş dilekçemizi verdik. 76 ilinde teşkilatlanmasını tamamlamış ve erken yada zamanında olacak seçime girmeye hak kazanmış bir partiyiz. Diyarbakır’da bütün ilçelerde siyasi faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Yerelde Diyarbakır’ın sorunlarını ve nasıl çözülmesi gerektiğini ve neden kaynaklandığını ciddi bir gayret ve emekle hizmet etmeye çalışıyoruz.  Biz Diyarbakır’da bu gayretleri gösterirken, ülke genelinde de ciddi gayret ve çabalarımız mevcuttur. Mevcut ekonominin çözüntü sebepleri ve nasıl çıkılacağını genel başkanımız toplum ile meseleleri tartıştılar. Bu gayretlerin sonucunda vatandaşlarımız tarafından ciddi bir teveccüh ve karşılık görmekteyiz” dedi.

 

“DEVLET GÜCÜNÜ PARTİSİ İÇİN KULLANAN BİR HÜKÜMET VAR”

 

“Türkiye’nin bugünü ve geleceğini değiştirip dönüştüreceğimize dair taahhütlerimiz var” diyen Altaç, “Biz bütün vatandaşlarımıza bunu taahhüt ediyoruz. Türkiye her alanda kuşatılmış, baskılar ve özgürlük kısıtlamaları var, devlet ve kamunun gücünü kullanan bir hükümet var. Bunu kullanarak vatandaşları ve kendinden görmediği insanlar üzerinde ciddi baskı unsuru olarak kurmaktadır. 100 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca olmadığı kadar devlet gücünü kullanan ve devletin gücünü partisi ve partilileri için kullanan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Biz bunu asla ve asla kabul etmiyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz, zor şartlarda vatandaşlarımız yaşamlarını idame ettiriyorlar. Herkes zor şartlarda geçimlerini sağlıyor. Bugünkü ekonomik koşullarda insanların yaşamlarını sürdürmesi çok zor. Bu olumsuz koşulları ortadan kaldırmak gayreti ile kurulduk ve bu gayret ile mücadele ediyoruz” diye konuştu.

 

ONLARI RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Diyarbakır’da 6 partinin bir araya gelerek toplantılar yaptığını anımsatan Altaç, “6 partinin bir araya gelmesi ve Diyarbakır sorunlarını gündeme taşıması son derece önemlidir. Demokratik kültür ve olgunluğun oturması anlamında çok önemlidir. Bir araya geldiğimiz partiler ile sahada rakibiz ancak şehrimizin siyaset üstü sorun ve problemlerinin ve sorunlarının çözümünde kent dinamiklerinin bir araya gelmesi çok önemlidir. Temennimiz bütün dinamiklerin bir araya gelmesi ve ancak bu birlikteliğimiz iktidar partisi ve temsilcilerini rahatsız etmiş durumda. Onları rahatsız etmeye devam edeceğiz. Varsınlar rahatsız olsunlar.  Onlardan bir özürde beklemiyoruz, o demokratik olgunluk ve tavrı sergilemeye olmadığını düşünüyoruz. Bugüne kadar toplumu yalan ve yanlış bilgiler üzerinden yönetmeye çalıştılar. Ama bizler gerçekleri görüyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.