Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Genç Yeşilay Kulübü Yaşlı Çınarlarla Buluştu

Genç Yeşilay Kulübü Yaşlı Çınarlarla Buluştu
REKLAM ALANI
20 Mart 2022 16:29
1.652

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’ne bağlı İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’nde bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşları ‘’18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’’ kapsamında Yeşilay Diyarbakır Şubesi yönetimi ile Diyarbakır Dicle Genç Yeşilay Kulübü’nün gönüllüleri ziyaret etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ne gelen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile Yeşilay Diyarbakır Şubesi yönetimi ve Diyarbakır Dicle Genç Yeşilay Kulübü’nün gönüllüleri ‘’18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’’ kapsamında bir araya geldi.

 

Etkinliğe Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Cebe, Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Meryem Kaya, Yenişehir Belediyesi Basın Müdürü Remzi Tekin, Diyarbakır Dicle Genç Yeşilay Kulübü gönüllüleri ve İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’deki yaşlı vatandaşlar katıldı.

 

Etkinlik kapsamında konuşma yapan Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Cebe, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak, kuşaklar arasındaki iletişimi sağlamak, evlerimizin baş köşesinde ağırladığımız yaşlılarımıza saygımızın sürdürülmesi amacıyla Diyarbakır Dicle Genç Yeşilay Kulübü’nün gönüllü gençleri ile bir araya geldik. Hepinizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu ay ayrıca Yeşilay haftamızın olduğu bir ay, bu nedenle Genç Yeşilay Kulübümüzün gönüllüleri yaşlılarımıza bağımlılıklar konusunda bilgilendirmeler yaptılar. Bu etkinliğin yapılması konusunda bizlere desteklerini sunan Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkanımız Murat Beşikci’ye çok teşekkür ediyoruz. “dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.