Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Gaziantep’teki Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu

Gaziantep’teki Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2022 22:43
1.359

Gaziantep’in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlara, devrilerek kayan Diyarbakır yolcu otobüsün çarpması sonucu kazada hayatını kaybeden 16 kişiden 14’ünün kimlikleri belirlendi.

 

ARA REKLAM ALANI

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracına Diyarbakır yolcu otobüsü çarparak devrildi. Kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 16 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi de yaralandı.

 

16 KİŞİDEN 14’ÜNÜN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

 

Hayatını kaybedenlerin sağlık görevlileri Tuba Uzdilli, Abdullah Kütük ve Halil Özden, itfaiye personelleri Ahmet Polat, Mehmet Polat ve Mehmet Bozkurt, İhlas Haber Ajansı muhabirleri Muhammet Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver ile Aziz Birdal, Yakup Birdal, Muhammet Erpek, Umut Erpek, Nuran Tanrıkulu ve Melik Kaya olduğu bildirildi.

 

Ölen 2 kişinin kimlik tespit çalışmalarının ise sürdüğü ifade edildi.

 

OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

 

Kazaya neden olan otobüs şoförü Abdulkadir M., Nizip Devlet Hastanesinde tedavisinin tamamlanmasının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarma ekipleri ayrıca kazada yaralanan ve tedavisi süren genel sağlık durumu iyi olan yaralıların da bilgisine başvurdu. Yaralı yolcuların otobüs şoförünün 3 şeridi boş olan otoyolda, bir anda kontrolü kaybederek emniyet şeridinde ekiplerin bulunduğu alana devrilerek sürüklendiğini söyledikleri öğrenildi.

 

YARALILARDAN 8 TANESİNİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

 

Gaziantep Valisi Davut Gül, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte yaralıları tedavi gördükleri Nizip Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Yaralılara ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Davut Gül ve beraberindekiler, sağlık durumlarına ilişkin doktorlardan bilgi aldı. Kazada yaralanan ve hastanelerde tedavisi süren yaralılardan 8’inin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.