Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

FETÖCÜ KAYMAKAMLAR GÖREVDEN ALINDI!

Diyarbakır’ın Silvan belediyesine kayyum olarak atanan ilçe kaymakamı Mehmet Uslu ve Ağrı Diyadin Belediyesine atanan kaymakam Hasan Doğan, Batman’ın Sason ve Beşiri ilçe kaymakamları FETÖ’den dolayı görevden alındı.

FETÖCÜ KAYMAKAMLAR GÖREVDEN ALINDI!
REKLAM ALANI
7 Eylül 2020 13:35
1.091

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Mehmet Uslu ile Ağrı’nın Diyadin İlçe Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Hasan Doğan, Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı ile Beşiri Kaymakamı Sinan Aşçı, FETÖ soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevden alındı.

 

ARA REKLAM ALANI

Silvan Belediye Başkanı Naşide Toprak’ın 24 Mart 2020 tarihinde görevinden alınmasının ardından yerine İlçe Kaymakamı Mehmet Uslu kayyum olarak atanmıştı. Uslu, İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevinden alındı. Uslu’nun yerine bu kez Çankırı’nın Çerkeş İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik atandı.

 

Batman’ın Sason ve Beşiri kaymakamları ile Diyadin kaymakamı da terör örgütü FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı. Diyadin Kaymakamı Hasan Doğan, Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı ile Beşiri Kaymakamı Sinan Aşçı, haklarında başlatılan terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı. Özadalı’nın Sason Kaymakamlığı’na 10 Eylül 2018’de, Aşçı’nın ise Beşiri Kaymakamlığı’na 7 Ağustos 2019’da göreve başladıkları bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.