Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

“ESNAFIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Ramazan ayına rağmen ilçe genelinde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

“ESNAFIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
REKLAM ALANI
23 Nisan 2021 18:02
509

Başkan Koç, Fırat Bulvarı esnaflarını ziyaret ederek, hem Ramazan aylarını kutladı hem de ‘hayırlı işler’ dileğinde bulundu. Esnafları kapı kapı gezen Başkan Koç, esnafın görüş, talep ve önerilerini de yerinde dinliyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Esnaf ziyaretlerini önemsediğini belirten Başkan Koç, esnaf ve ilçe halkının sorunlarına hızlı çözümler üretebilmek için ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.

 

“ESNAF ZİYARETLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Koç, esnaf ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Fırat Bulvarındaki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek hem Ramazan aylarını kutladık hem de hayırlı işler dileğinde bulunduk. Esnafımızın taleplerine hızlı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın, esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Çünkü sorunları en iyi o bölgede yaşayan esnaf kardeşlerimiz biliyor. Ziyaretlerimizde hem esnaf kardeşlerimizle sohbet ediyor hem onların istek ve taleplerini dinliyoruz hem de yaptığımız çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuyoruz” dedi.

 

“RAMAZAN AYINA GİRİLMESİYLE BU TÜR ZİYARETLER ANLAM KAZANDI”

 

“Mübarek Ramazan ayının girmesiyle birlikte bu tür ziyaretlerin daha çok anlam kazandığını düşünüyorum” diyen Koç, şunları söyledi; “Hep birlikte zorda darda kalan insanlarımıza nasıl yardımda bulunabiliriz, bunları da konuşma fırsatımız oluyor. Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşım ayı olan Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirmek gerektiği inancındayım. Bu tür buluşmaların çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Esnaf kardeşlerimizle buluşmaya, sorunları ve talepleri yerinde dinlemeye, bilgi paylaşımında bulunmaya bundan sonrada devam edeceğiz. Bu vesile ile korona virüs tedbirlerine uygun bir şekilde hareket eden tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatır, sağlıklı günlere kavuşuruz. Rabb’im hepimizi bu mübarek ayın güzelliklerinden istifade edenlerden eylesin.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.