Dolar 32,5118
Euro 34,9465
Altın 2.435,40
BİST 9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

“ERDOĞAN’IN ÇAĞRISI SAHADA KARŞILIK BULDU”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Biz Ömerleri Arıyoruz’ çağrısı sahada karşılık buluyor, Ömer’ler sahaya iniyor.

“ERDOĞAN’IN ÇAĞRISI SAHADA KARŞILIK BULDU”
REKLAM ALANI
16 Şubat 2021 00:20
2.334

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Cemal Natık Toy’un hayat hikayesi tam da bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu ortaya koyuyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Cemal Natık Toy, akabinde bununla yetinmeyerek İnönü Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında eğitim görmüş. Ayrıca Adalet Meslek Yüksekokulu ve Sosyoloji bölümü mezunudur.

 

Bir çok il ve ilçede mensubu bulunan Güneydoğunun en tanınmış ailelerinden olan Toy ailesinin sevilen ve sayılan üyesi olan Cemal Natık Toy, Diyarbakır il başkanlığına resmi olarak adaylık başvurusunda bulundu.

 

“GÖNÜLLERİ FETHEDEN BİR İSİM”

 

AK Parti Diyarbakır il başkanlığına adaylığını açıklayan Toy, halkın gönlünde yer eden bir sima olarak öne çıkıyor. Genç yaşta olmasına rağmen Toy ailesinin tüm sorumluluğunu üstlenmiş. Yaşam tarzıyla ve yaptıklarıyla insanların gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Merhum Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal’ında kirvesi olan Toy, Özal döneminde de siyasete ailece önemli katkılar sağlamışlardır. Halkın uzun yıllardır görmek istediği ve özellikle kanaat önderlerinin önde gelen isimlerinin desteğini alan Cemal NatıkToy’un il başkanı olması durumunda AK Parti Diyarbakır’da daha da güçlü olacağı öngörülüyor.

 

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”

 

Erdoğan’ın ‘Ömerleri arıyoruz’ çağrısından sonra sorumlu davranarak davete icabet eden Cemal Natık Toy, ailesi adına siyaset yapma kararı almış olup,değişim dönüşüm sürecinde Diyarbakır İl başkanlığına resmi olarak adaylık başvurusunda bulunarak,”Halka hizmet hakka hizmettir” sloganıyla yola çıktı. Hiçbir etnik ve mezhep farkına bakmadan, mevki, sınıf ve statü farkı gözetmeden, iline, bölgesine, ülkesine ve şartların el verdiği kadarıyla tüm insanlığa hizmet etmek için ilk adımı attı. Her geçen gün şahısların ve kitlelerin ciddi anlamda desteğini kazanan Toy, başkan olması durumunda Diyarbakır’da AK Parti’nin çıtayı yükseltmesi adına güzel hizmetleri olacaktır. 

 

“ÜLKEMİZ VE İLİMİZ ADINA ÖNEMLİ BİR SİYASETÇİDİR”

 

Bölge için büyük bir umut vaat eden Cemal Natık Toy, vatandaşların da gönlünde önemli bir yer edindi. Toy hakkında görüşlerini dile getiren vatandaşlar; “Böyle bir siyasetçinin yıllardır özlemini çekiyoruz. Toy’un siyasete girmesiyle büyük bir beklenti içerisine girdik. Gerekli desteği hiç çekinmeden gönül rahatlığıyla ona vereceğiz. Toy’un il başkanlığına adaylığını koyması bizleri de ziyadesiyle ümitlendirmiş, ilimiz adına bölge siyasetini daha sonra belki de ülke siyasetini de etkileyebilecek siyasetçilerimizin var olması bizleri sevindirdi. Memleket meselelerini kendine dert edinmiş, donanımlı ve duyarlı siyasetçilerimizin bizim bölgeden çıkmaları bizim için bir onurdur” diye konuştu.

 

 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALAMADIM”

 

AK Parti il başkanı olmak konusunda düşüncelerini dile getiren Toy; “Cumhurbaşkanımızın Ömer’lerin vasfını taşıyan insanları siyaset sahnesinde görmek istediğini belirtmesinin ardından bu çağrıya kayıtsız kalmadık ve bu talep sahada tarafımızdan karşılık buldu. Cumhurbaşkanımızın bu talebi üzerine etrafımızda yoğun bir kitle oluştu. Bu kitleyle birlikte artık siyasette yeni bir dönemin başlaması gerektiğini gördüm. Eski siyaset geleneği terk edilerek Cumhurbaşkanımızın isteği doğrultusunda ve halkın beklentilerini karşılayabilecek şekilde siyasetçilerin de üzerine düşeni yapmak adına artık sokakta olduğunu, bunun halk tarafından benimsendiğini ve büyük bir umudun oluştuğunu gördüm. Parti ayrımı gözetmeksizin her kesimi ziyaret edeceğiz.  Ayrıca onların sıkıntılarını dinleyip anında çözüm üreteceğiz” dedi.

 

“KAPIMIZ TÜM KESİMLERE AÇIK OLACAK”

 

AK Parti’de Diyarbakır il başkanlığına aday adayı olduğunu aktaran Toy; “7. Olağan Kongrede aday olmayacağını açıklayan il başkanı Süleyman Serdar Budak beye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ben il başkanı olursam vatandaşlarımıza kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Halkımızın beklentilerini biliyoruz. Çözülememiş sorunları çözmek ve derdi olanların derdiyle kederlenip bunların çözümü için siyasete adım attım. Sorunlarının ne olduğunu ve bu sorunları nasıl çözeceğimizi biliyoruz. Diyarbakır halkının beklenti ve taleplerini karşılayacağız. Diyarbakır’ımızın sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal anlamda gelişmesi adına elimden geleni yapacağım. Cenabı Allah’tan, bu aday adaylığımın başta Diyarbakır’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.