Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Eğitim Bir-Sen Diyarbakır 1 Nolu Şube Yetkisini Sürdürdü

Eğitim Bir-Sen Diyarbakır 1 Nolu Şube Yetkisini Sürdürdü
REKLAM ALANI
28 Mayıs 2022 20:28
1.667

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 1 No’lu Şubesi, yetkili sendika sıfatıyla girdiği 2022 yılı il mutabakatı sonucunda Diyarbakır’da yetkisini  üye sayısını arttırarak sürdürdü.

 

ARA REKLAM ALANI

Geçtiğimiz yıl 8 bin 376 üye ile Diyarbakır’da yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şubesi, 2022 yılında ise yeni 313 üye ile sayısını 8 bin 689 üyeye çıkararak, birinci sendika oldu.

 

Yetkili sendika belirleme 2022 Mutabakatlarında, Diyarbakır ’da gelenek bozulmadı.8689 üye sayısıyla Diyarbakır’da ipi göğüsleyen Eğitim-Bir-Sen, sendikacılıkta önemli bir başarı daha elde etti. Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan TEKDEMİR, Diyarbakır’da sendikal tarihlerinin en yüksek üye sayısına ulaştıklarını duyurarak, “Yetkili sendika olmaya devam ediyoruz. Sendikamız, güvenin adresi olarak tercih ve yetkinin adresi olarak tescil edilmiştir. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

“YENİ ÜYELERİMİZLE DAHA DA GÜÇLENDİK”

 

Eğitim çalışanlarının güvenine layık olmaya devam edeceklerini belirten Tekdemir, 2022 Mutabakat Sonuçlarına göre; Diyarbakır’’da sendikalı eğitim çalışanlarının tercihi olmak; sorumluluğumuzu bir kat daha arttırmıştır.Bu tarihi başarıya imza atan Şube Yönetim Kurulumuza, Divan Kurulumuza, İlçe Temsilcilerimize ve İlçe Yönetim Kurullarımıza, Kadınlar Komisyonu Başkan ve Üyelerimize, İşyeri Temsilcilerimize, emek ve ömür hizmetini üzerimize zimmetleyen her üyemize gönül dolusu teşekkürler. Bu başarı kuşkusuz inancın, güvenin, azmin, doğruluğun, yapıcı olmanın, disiplinli olmanın sonucu ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını öne alarak sorunlara çözüm arayan anlayışımızın, sorunları teşhisle yetinmeyip alternatif öneriler sunan bilimsel çalışmaları araştırma ve incelemeleri eksik etmeyen bir yaklaşımın karşılık bulmasıdır. Eğitim-Bir-Sen onurlu sendikal yürüyüşünü ‘Yeni Ufuklardan Yeni Umutlara Daha Güzel Olacak İnşallah’ düsturu ve heyecanı ile sürdürecektir” diye konuştu.

 

“BU BAŞARI TEŞKİLATIMIZIN BAŞARISIDIR”

 

İlçe bazlı bakıldığında, Diyarbakır’ın ilçelerinde de Eğitim Bir Sen yetkili sendika olma geleneğini devam ettirdi..Tekdemir, teşkilatın bu denli büyümesinde, yetkiyi korumada ve geliştirmede katkı koyanlara teşekkür ederek, “Ne kadar şükretsek az, biz birlikte başardık, teşekkürler Diyarbakır, biz büyük bir aileyiz. Güveni güce, gücü kazanıma dönüştüren teşkilat olarak özelde üyemiz, genelde ülkemiz, evrensel anlamda yerküremiz için çalışıyoruz. yetkinin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. Bir kez daha perçinlenmiş yetkimizin üyemize, ülkemize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz. Bu başarı yalnızca bizim değil, bize inanan Diyarbakır’ın ve Diyarbakır’daki eğitim çalışanlarının da başarısıdır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

EĞİTİM-BİR-SEN DİYARBAKIR 1 NOLU ŞUBESİ’NİN İLÇE İLÇE ÜYELİK DAĞILIMI;

 

Kayapınar: bin 435

Bağlar: bin 312

Yenişehir bin 138

Ergani: 750

Bismil: 659

Sur: 520

Silvan: 448

Çınar: 424

Çermik: 424

Hani: 250

Kulp: 242

Dicle: 218

Diyarbakır İl Milli Eğitim: 197

Hazro: 180

Eğil: 176

Kocaköy: 124

Çüngüş: 121

Lice: 73

 

HABER: SEYFETTİN EKEN 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.