Dolar 32,4927
Euro 34,7537
Altın 2.484,51
BİST 9.486,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Duvarını Deldikleri Motosiklet Tamircisini Soydular

Diyarbakır’da, motosiklet tamirci dükkanında duvarı delen hırsızlar, 10 bin TL değerinde malzeme çalarak kayıplara karıştı.

Duvarını Deldikleri Motosiklet Tamircisini Soydular
REKLAM ALANI
21 Şubat 2022 12:30 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2022 19:44
437

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde bulunan Kadri Elmas’ın işlettiği motosiklet tamircisi dükkanı, kimliği belirsiz hırsızlar tarafından soyuldu.

 

ARA REKLAM ALANI

Dükkana duvarı delerek giren hırsızlar, çaldıkları yaklaşık 10 bin TL değerindeki malzemeler ile kayıplara karıştı. Sabah dükkanına hırsızların girdiğini fark eden ve durumu emniyet güçlerine haber veren işletme sahibi Kadri Elmas, yetkililere seslenerek hırsızların yakalanmasını istedi.

 

40 yılı aşkın motosiklet tamirciliği yapmakta olduğunu belirten Elmaz, “Sabah iş yerimi açtım, baktım duvarı delmişler. Hemen emniyet güçlerine haber verdik. Konuyla ilgili güvenlik görevlileri tutanak tutup gereğini yapacaklarını söyleyip gittiler. Hırsızlar, içerisinde matkap, spiral, lokma takımı, boru takımı, şarj ölçme aleti, eldiven bulunduğu yaklaşık 10 bin TL değerinde malzememi çalmışlar. Emniyet müdürümüz başta olmak üzere, bu hırsızlar bir an önce bulunsun ve hak ettikleri cezayı alsınlar. Caydırıcı cezalar verilmeli yoksa bu hırsızlık olaylarının önüne geçilmiyor” dedi.

 

Yanda bulunan binanın da metruk bir bina olduğunu da sözlerine ekleyen Elmas, “Yanımızda 2 katlı metruk bir bina var. Binanın kapılarını kırıp içerideki elektrik kablolarını da çalmışlar. Bu mekan uyuşturucu içenlerin mekanı haline gelmiş. Madde bağımlıları son günlerde gece gündüz demeden bu metruk binayı kullanıyorlar. Defalarca kendilerini ikaz ettik umursamadılar. Hırsızlardan davacı oldum, sonuna kadar da davacı olacağım” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.