Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
BİST 8.979,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

DOGÜNSİFED’den İstihdam Seferberliği

Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) yürütmüş olduğu “Genç Danışma Merkezi” projesinin açılış toplantısını gerçekleştirdi.

DOGÜNSİFED’den İstihdam Seferberliği
REKLAM ALANI
19 Şubat 2022 18:46 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2022 19:46
1.378

Açılışa DOGÜNSİ̇FED Yönetim Kurulu Başkanı A.Aziz Özkılıç, Diyarbakır Ticaret Borsası başkanı Engin Yeşil, SGK il müdürü Reşat Merttir, İŞKUR il müdürü İsmail Koç, federasyon üyeleri ve STK başkanları katıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Proje ile bilgiler verilen açıklamada şunlar aktarıldı; “Projenin amacı: Gençlerin demokratik hayata katılımını teşvik etmek ve karar alıcılar ile ortak zeminde buluşturmaktır. Diyarbakır yerelinde yer alan 15-29 yaş arası gençlerin bilgi ve tecrübelerini artırmak ve yerel yönetimlerin projelerine nasıl dâhil olacağını öğrenmelerini sağlamak amacıyla gençlere çeşitli eğitimler verilecek ve belediyeler ile çalıştay yapılacaktır.

 

VERİLECEK EĞİTİMLE

 

Proje Kapsamında 15-29 yaş arası gençlere yönelik;

 

– Stratejik Planlama

 

– Demokratik Katılım ve Savunuculuk

 

– Proje Yazma ve Hibe Programları

 

– Sosyal Medya Kullanımı Geliştirme ve Uyum

 

– CV yazma ve Mülakat Teknikleri

 

– 3D yazıcı operatörlüğü

 

– Etkili iletişim ve Sunum Tekniği eğitimleri verilecektir.

 

Bunun yanı sıra eğitimlere dâhil olan – olmayan gençlere yönelik kariyer alanında danışmanlık desteği verilecektir. Bunun yanı sıra CV alımı da yapılarak federasyonumuza üye işverenlerin ihtiyaçları doğrultusunda istihdam edilmelerine katkı sunulacaktır”.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.