Dolar 32,5089
Euro 34,5693
Altın 2.491,93
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

DİYARBEKİRSPOR’UN 2021 YILINDA HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Misli.com 3. Lig 1. Grupta sezonun ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan Diyarbekirspor, devre arasında yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirip şampiyon olmayı hedefliyor.

DİYARBEKİRSPOR’UN 2021 YILINDA HEDEFİ ŞAMPİYONLUK
REKLAM ALANI
1 Ocak 2021 12:33
824

Kulüp 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, içinde kentin plakası olan 21 rakamını barındıran 2021 yılına özel bir anlamı atfettiklerini belirterek şampiyon olup Diyarbakır halkını mutlu etmek istediklerini söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Avşar; “Yüzyılda bir gerçekleşen 21’li yıla özel önem veriyoruz. Kentimizin plakasını içeren rakamın geçtiği bu yılda şampiyon olursak bu unutulmayacak bir başarı olacak. Sezonun ilk yarısında hakemlerin gasp ettiği puanlarımıza rağmen başarılı bir süreç geçirdik. Şimdi yapacağımız kaliteli transferler ile kadromuzu güçlendirip şampiyon olmak istiyoruz.2021 yılı halkımızı mutlu edeceğimiz bir yıl olacak” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.