Dolar 32,5067
Euro 34,8128
Altın 2.490,67
BİST 9.540,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

DİYARBEKİRSPOR’DAN SEYİRCİSİZ OYNAMA KARARINA DESTEK

Diyarbekirspor Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, hükümet yetkilileri tarafından alınan Nisan ayı sonuna kadar spor müsabakalarında alınan seyircisiz oynama kararını desteklediklerini söyledi.

DİYARBEKİRSPOR’DAN SEYİRCİSİZ OYNAMA KARARINA DESTEK
REKLAM ALANI
13 Mart 2020 20:22
789

Çin’de ortaya çıkan,daha sonra dünyanın başka yerlerine sıçrayan ve son olarak Türkiye’de de görülmeye başlanan yeni tip Korona Virüs salgınından sonra Türkiye’de spor müsabakalarının Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz oynanmasına karar verildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Bu karara Diyarbekirspor’dan destek geldi. İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu vurgulayan Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar,hükümet tarafından alınan kararları desteklediklerini söyledi.

 

“ŞAMPİYONLUKLAR TELAFİ EDİLİR AMA SAĞLIĞIN TELAFİSİ ZOR OLUR”

 

Pazar günü yapacakları Bayrampaşa maçının kendi cezaları nedeniyle seyircisiz oynanacağını belirten Avşar; “Nazilli Belediyespor maçında taraftarlarımızın neden olduğu kötü tezahüratlardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kulübümüze 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezamızı bu maçla çekeceğiz. Devletimizin ilgili kurullarının yapılan geniş değerlendirme sonucu Nisan ayı sonuna kadar maçları seyircisiz oynatma kararı almasını vatandaşlarımızın sağlığı açısından doğru buluyoruz ve destekliyoruz. Hiçbir şey insan sağlığından daha önemli olamaz. Şampiyonluklar,küme düşmeler telafi edilir ama sağlığın telafisi zor olur. Seyircisiz de olsa hedefimiz maçlarımızı kazanıp Play-Offa kalmaktır. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bunun için elimizden  geleni yapacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.