Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Diyarbekirspor Ve Tuzlaspor’dan İçişleri Bakanı Soylu’ya Ziyaret

Diyarbekirspor Ve Tuzlaspor’dan İçişleri Bakanı Soylu’ya Ziyaret
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2022 16:53
1.299

TFF 2.Lig’de yer alan Diyarbekirspor ile TFF 1.Lig ekibi Tuzlaspor, tesisleşme konusunda yaşadıkları sorunların çözümü için Ankara’ya çıkarma yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sorunların çözümü noktasında tam destek verdiğini belirten Diyarbakırspor Başkanı Turan İlgin, “Bakanımız ilgili kurumları arayarak talimat verdi. Bu işin takipçisi olacağını ve mutlaka çözeceklerini ifade etti. Bu kritik süreçte sergilediği bu tutum nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yeni sezonun başlamasına bir hafta kala tesis ve konaklama sorununa hala çözüm bulamayan Diyarbekirspor, Ankara turuna çıktı.

Görüşme trafiğinde ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret edildi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeye Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, teknik direktör Ender Alkan, futbolcular Gökhan Siverek ve Yasin Palaz ile Tuzlaspor Başkanı Recep Doğrul da katıldı.

 

Görüşmede iki kulübün yaşadığı sorunlar ve tesisleşme krizi hakkında Bakan Soylu’ya bilgi verilerek destek talep edildi.

 

Görüşmenin sonunda Bakan Soylu’ya isminin yazıldığı Diyarbekirspor forması takdim edildi.

 

“SICAK VE SAMİMİ BİR TAVIR ORTAYA KOYDU”

 

Görüşmeyi değerlendiren Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, Bakan Soylu’nun çok yakın ilgi gösterdiğini ve sorunların çözümü için ilgili kurumları bizzat arayarak destek verilmesini istediğini aktardı.

Görüşmeden son derece umutlu ve mutlu bir şekilde ayrıldıklarını anlatan İlgin, “Sayın bakanımız sıcak ve samimi bir yaklaşım ortaya koydu. Her türlü desteğin verileceğini, sahipsiz olmadığımızı ifade etti. İlgili kurumları bizzat arayarak çözüm üretilmesini istedi. İnşallah hem kısa hem uzun vadeli sorunlarımız çözülmüş olacak. Tesis sorununu tümden çözülmüş olacak. Bakanımıza bu anlamlı yaklaşımından ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.