Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
BİST 9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Diyarbakırlılar “Solistler Geçidi” Konseri İle Müziğe Doydu

Diyarbakırlılar “Solistler Geçidi” Konseri İle Müziğe Doydu
REKLAM ALANI
28 Mart 2022 19:35
1.251

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kent Konservatuarı’nın hazırladığı ‘Solistler Geçidi’ konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

ARA REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, Feqiyê Teyran Kültür Sanat Sezonu kapsamında etkinlikleri vatandaşlarla ücretsiz buluşturmaya devam ediyor.

 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, ilkini Şubat ayında gerçekleştirdiği“Solistler Geçidi” konserinin ikincisi yapıldı.

 

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Diyarbakırlı ses sanatçısı Bedri Ayseli’nin onur konuğu olduğu gecede 16 solist farklı tarzda şarkılar seslendirdi.

 

Konserde solist olarak yer alan Müzik Öğretmeni Elif Tunç, sanatsal etkinliklerin kente renk kattığını söyledi.

 

Tunç, “Programdan çok keyif aldım, seyirci çok iyiydi. Şarkı söylerken muhteşem bir duygu içerisine girdim. Böyle bir konserin içerisinde bulunduğum için çok mutluyum. ” şeklinde konuştu.

 

Konseri dinlemeye gelen müzik öğrencisi Ali Cin ise Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerini yakından takip ettiğini belirterek, “Çok güzel bir program keyif alarak dinledik, izledik. Bu tarz programların devamının gelmesini isterim.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.