Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

DİYARBAKIR’LI YÖNETMENLER 15 TEMMUZ GECESİNİ UNUTMADI

4 Yönetmen Diyarbakır Dicle Üniversite’sinde Ömer Halisdemir’i duvarlara portresini çizdi.

DİYARBAKIR’LI YÖNETMENLER 15 TEMMUZ GECESİNİ UNUTMADI
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2020 14:33
779

Genç yönetmenler 15 Temmuz Darbe gecesinde canını hiçe sayarak kurşunların hedefi olan Ömer Halisdemir’i rahmetle anarak Diyarbakır halkı olarak acınız acımızdır mesajı verdiler.

 

ARA REKLAM ALANI

Yönetmenlerden Devrim Aktürk; “Hayatımızın o kara gecesinde bir destan yazan halkın evlatları olduğumuz için kendimiz ile gurur duyuyoruz” derken Yönetmen Diyar Kaya; “Bu 15 temmuz günü bir zafer gecesi oldu. Çanakkale’deki gibi düşmanlarımızı denize döktük. Yaşlı, genç, çocuk demeden başlayan bu savaşta halkımızın destan dolu mücadelesi kazandı. Biz kahramanlarımızı asla unutmayacağız.Her zaman gönlümüzde yaşatacağız” dedi.

 

Yönetmen Harun Reşit; “Vatani görevimi yaptığım bu günlerde Asker ocağından acınıza ortak olup sözlerimle şehit annelerimizin gönüllerine su serpmek isterim. Mücadelelerimiz ölene kadar vatan için milletimiz için olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Yönetmen Abdulsamet Erdoğan; “Halk için yaşadık, halk için öldük sözünü andıran o kadim gecede şehit olan tüm ümmette Allah’tan rahmet dilerim. Bizler unutmadıkça düşmanlarımızda bizlerin aziz düşüncelerinden korkacak ve asla bu aziz vatanımıza yaklaşamayacaktır” diye konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.