Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

DİYARBAKIR’IN SUR İLÇESİNDEKİ TRAFO BİNALARINA TARİHİ SUR MOTİFİ!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde daha estetik bir kent görüntüsü oluşturmak için başlatılan uygulamayla ilçedeki elektrik trafoları Sur motifi ile boyanıyor.

DİYARBAKIR’IN SUR İLÇESİNDEKİ TRAFO BİNALARINA TARİHİ SUR MOTİFİ!
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2020 17:50
796

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde daha estetik bir kent görüntüsü oluşturmak için Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Abdullah Çiftçi’nin talimatıyla başlatılan uygulamayla ilçedeki elektrik trafoları Sur motifi ile boyanıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Üniversite öğrencileri tarafından Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçe merkezinde bulunan ve çirkin görüntü oluşturan trafo binaları, üzerlerine resimler yapılarak güzel görüntüye kavuşturuluyor.

 

 

Öğrenciler tarafından kirli ve üzerlerine yazı yazılmış trafo binaları, tarihi Sur resimleriyle süslenerek boyanmaya başladı. Sur ilçesinde yapımı tamamlanan trafo binasındaki çalışmayı gören vatandaşlar, resim öğretmenliği bölümü öğrencileri ile trafo binalarının birer sanat eserine dönüştürdüklerini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.