Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Diyarbakır’ın da İçinde Olduğu Bu İllerde Eğitime ‘Kar Tatili’ Geldi

Diyarbakır’ın da İçinde Olduğu Bu İllerde Eğitime ‘Kar Tatili’ Geldi
REKLAM ALANI
5 Şubat 2023 16:55
1.301

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 günlük ara verildi.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kent genelinde yarın için okulların tatil edildiği bilgisini paylaştı. Su, paylaşımında; “Sevgili öğrenciler ve kıymetli velilerimiz, Diyarbakır’ımızda etkili olan kar yağışı nedeniyle, İl genelinde 6 Şubat Pazartesi (Yarın) eğitim ve öğretime (örgün ve yaygın eğitime) 1 günlüğüne ara verilmiştir. Hamile ve engelli kamu personelimiz de idari izinlidir” ifadelerini kullandı.

 

BU İLLERDE 1-2 GÜN EGİTİME ARA VERİLDİ

 

Diyarbakır’da okulların kar nedeniyle tatil edilmesinin ardından bölgedeki diğer illerde de 1 veya 2 günlüğüne eğitim ve öğretime ara verildi.

 

Kar nedeniyle eğitim ve öğretime ara verilen illerden Bitlis, Şanlıurfa, Malatya, Gaziantep ve Adıyaman’da 6 Şubat günü bir günlük tatil kararı alınırken Muş ve Bingöl’de eğitime 2 gün ara verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.