Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Diyarbakır’ın 400 Milyon Yatırımlık Açık Hava AVM’si Açıldı

Diyarbakır’ın 400 Milyon Yatırımlık Açık Hava AVM’si Açıldı
REKLAM ALANI
14 Nisan 2023 16:30
539

Karakoç Group, Akçay Grup ve Atlı inşaat ortaklığı tarafından Diyarbakır Kayapınar’da 400 milyon Türk Lirası yatırımla hayata geçirilen ve toplam 112 mağazası bulunan Wins Town Alışveriş Merkezi bugün büyük bir katılım ile açıldı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın ilk açık hava çarşı konseptli alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Wins Town AVM dünyaca ünlü giyim ve restoran markalarını, uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturmayı amaçlıyor

 

Wins Town A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karakoç, Bölgemizin en iyisi olması hedefiyle kurdukları Wins Town ile ilgili şu bilgileri verdi: “Projeyi 400 milyon Türk Lirası yatırımla hayata geçirdik. Şu anda yaklaşık olarak 2 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Ayda 600 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyoruz. Bu rakamların sektör için önemli rakamlar olduğunu düşünüyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda birlikte çok daha iyi noktalara yükseleceğiz.”

Wins Town A.Ş. yönetim kurulu üyesi ve AKÇAY GRUP Yönetim kurulu Başkanı Ramazan AKÇAY,  ” Diyarbakır yanı sıra, Ortadoğu ve bölgemiz şehirlerinden gelecek tüketicilerin de ilgi göstermesi bekleniyor. Wins Town AVM, Diyarbakır Çarşı mimarisinden ve çarşı kültüründen esinlenerek tasarlandı. ” dedi. Wins Town  AVM, alışveriş alanları ve yiyecek bölümünün yanı sıra, 1 bin 500 araçlık açık ve kapalı otopark bulunuyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.