Dolar 32,5199
Euro 34,8030
Altın 2.422,59
BİST 9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Diyarbakır’da Sağlıkçıların Banka Promosyon İhalesi İptal Edildi!

Diyarbakır’da Sağlıkçıların Banka Promosyon İhalesi İptal Edildi!
REKLAM ALANI
14 Eylül 2022 19:15
2.013

Sağlık-Sen ile Öz Sağlık İş Sendikası’nın sağlık çalışanları için bankalarla yapılacak protokol anlaşması için komik rakam belirlediklerini belirten 12 sağlık sendikası, belirlenen promosyon rakamlarına tepki gösterdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Aralarında Anadolu Sağlık-Sen, DEV Sağlık-İş, Demokratik Sağlık-Sen, Hekim-Sen, Huzur-Sen, Hekim Birliği Sendikası, SES Sendikası, Şehit ve Gazi-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, Tabip-Sen ile Yeni Sendika Diyarbakır il temsilcilerinin bulunduğu sendikalar, Akbank tarafından belirlenen rakamı komik bulduklarını ve sağlıkçıların haklarının sömürüldüğünü söyledi.

 

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen promosyon ihalesinde komik rakamların verildiğini söyleyen sendikalar, ihalenin sonucuna tepki gösterdiklerini ve Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin ihaleyi şifahen iptal edeceklerini belirtti.

 

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen ve 12 sendikanın tepki gösterdiği banka promosyon rakamlarının sağlık çalışanlarını mağdur ettiklerini belirten 12 sendika yetkilisi Akbank ile yapılan ve belirlenen 26 bin 500 TL’nin az olduğunu belirterek karara tepki gösterdi.

 

12 Sendikadan yapılan ortak açıklamada; “Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünün Değerli Çalışanları; Bugünkü ihalede hamaset yaparak ihale öncesi rekor mesajları veren Sağlık Sen ile Öz Sağlık İş Sendikasının Bankalarla olan tiyatrosunun fiyaskosunu izledik. Sendikalar Promosyon Platformu olarak ihalede gözlemci olarak bulunduk ve bu rakamların kabul edilemez olduğunu belirterek iptalini istedik. İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri şifahen ihaleyi iptal edeceklerini belirtti. Platform olarak sürecin takipçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” denildi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.