Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte kadın kursiyerlerle bir araya geldi.

Burada açıklamada bulunan Kaymakam Beşikci, ‘’Belediye olarak hayata geçirdiğimiz Yanıbaşınızdayız Projemiz ile kadınlarımıza yaklaşık 100 Milyon TL’lik bir destek paketi hazırladık. Yine bu projemiz kapsamında iki Sosyal Market açtık. Üçüncüsünü de açmaya hazırlanıyoruz. İhtiyaç sahibi 3 Bin vatandaşımız aylık 1000 TL’lik alışveriş yapabilecekler. Bunun yanı sıra projemizde Spor Ayakkabın Bizden, Merhaba Okulum, Asker Çantası, Eğitim Destek Çantası, Hoş Geldin Bebek, Üniversite Valizi, Orta Okul ve Lise Öğrencilerine Ulaşım Desteği, Üniversite Öğrencilerine Aylık Gıda Desteği, İhtiyaç Sahiplerine Giyim Desteği, Başarını Ödüllendirelim, Yeni Evli Çiftlere Destek gibi yardım paketlerimiz bulunmaktadır. Bizler sizlerin bizlere emanet ettiği kaynakların kursağımızdan geçmemesi için elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.

ARA REKLAM ALANI

Beşikci daha sonra, Rabia-Tül Adeviyye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin içerisinde bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Hanım Evi Millet Kıraathanesi’nde eğitim gören kadın kursiyerler ile birlikte sohbet etti. (Haber Merkezi)