Dolar 32,5041
Euro 34,7540
Altın 2.491,40
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

DİYARBAKIR’DA GÜNDÜZ VAKTİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Otobüsten indirip kurşun yağdırdı, kurşunu bitince dipçikle saldırdı.

DİYARBAKIR’DA GÜNDÜZ VAKTİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU
REKLAM ALANI
22 Mart 2020 17:28
2.337

Diyarbakır’da gündüz vakti bir kişi, otobüsten indirdiği kayınbiraderine pompalı tüfekle kurşun yağdırdı.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da bir kişi, otobüste bulunan kayınbiraderini indirip pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Kurşunu biten zanlı, hızını alamayarak yaraladığı şahsın kafasına dipçikle vurdu.

 

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Kayapınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. iddiaya göre aralarında husumet bulunan kayınbiraderi Mahsun A.’yı takip etmeye başladı. Mahsun A.’nın otobüse bindiğini gören H.A., otobüsü durdurarak kayınbiraderinin inmesini istedi. H.A., Mahsun A. inmeyince yanında getirdiği pompalı tüfekle otobüs içindeki şahsa ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Mahsun A. yere düşerken, zanlı H.A. pompalı tüfekle ateş etmeye devam etti. Kurşununun bitmesi üzerine H.A., tüfeğin dipçiği ile Mahsun A.’nın kafasına vurmaya başladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar bir yandan cep telefonu ile görüntü çekerken, bir yandan güvenlik güçleri ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, güvenlik güçleri H.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

 

Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatılırken, yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

DİYARBAKIR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

 

Yaralama olayıyla ilgili Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “22.03.2020 günü saat 13.30 sıralarında ilimiz merkez Kayapınar İlçesinde bir şahsın ateşli silahla başka bir şahsı yaraladığı olay ile ilgili bazı sosyal medya hesaplarında ve internet sitelerinde paylaşımların olduğu görülmüştür. Yaşanan yaralama olayı üzerine olay yerine ivedi intikal eden ekiplerimiz ateş eden şahıs ve yanındaki diğer şahsı etkisiz hale getirerek yakalamıştır. Şüpheli şahısların ve mağdurun akraba oldukları anlaşılmış olup konu ile ilgili adli tahkikat çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Yaralı şahsın hayati tehlikesi bulunmamaktadır ve tedavisi kaldırıldığı hastanede devam etmektedir.”

 

Haberle ilgili video;

 

https://www.youtube.com/watch?v=oWdDWQxsAbA&feature=youtu.be

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.