Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

DİYARBAKIR’DA ALENEN REZALET! BİR SOKAK AÇIK GENELEVE DÖNÜŞTÜ

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi’nde geçtiğimiz hafta tam kapanma ve sokağa çıkma yasağına rağmen fuhuş yapılan bir evde oluşan kuyruğun bina dışına taşması ve yaşanan tartışmaların sosyal medyaya yansıması, vatandaşların tepkilerine neden oldu.

DİYARBAKIR’DA ALENEN REZALET! BİR SOKAK AÇIK GENELEVE DÖNÜŞTÜ
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2021 18:26
6.375

Tam kapanma ve sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu 2 Mayıs 2021 tarihinde Yenişehir’in en işlek semti olan Ofis’in Sanat Sokağı yakınlarındaki 8 katlı binanın bodrum katındaki alkollü eğlence mekanına, polis ekipleri tarafından kapısı koçbaşıyla kırılarak baskın yapılmış ve mekanda eğlence yaptıkları sırada yakalanan 25 kişiye koronavirüs tedbirleri ihlalinden 78 bin 500 TL para cezası kesilmişti.

 

ARA REKLAM ALANI

Yine aynı semtte pes dedirten bir olay yaşandı. Olayın sosyal medya hesaplarına ve internet sitelerine düşmesi Diyarbakırlıları adeta çileden çıkardı.

 

Ofis semti Sanat Sokağı civarında yaşanan ilginç olayda fuhuş yapılan bir evde oluşan kuyruğun bina dışına taşması tam kapanma ve sokağa çıkma yasağında çevre sakinlerinin dikkatini çekti. Oluşan izdihamdan dolayı bina içinde yaşanan tartışma cep telefonu ile kayıt altına alındı. Görüntülerde evde yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine içerde bulunan biri çıplak iki kadın panik halinde binanın koridor ve merdivenlerine çıktığı görülüyor.

 

Yaşananların artık kabul edilemeyecek bir duruma geldiğini dile getiren çevre sakinleri, “Apartman içerisinde 11 kadının fuhuş yaptığını duyduk. Tam kapanma ve sokağa çıkma yasağı bulunasına rağmen mahallemizde 15-16 yaşlardaki gençler sürekli karşı kaldırımda oturup saatlerce bekliyordular. Zaman zaman sayıları 20 kadar ulaşıyordu. En son yaşanan olayda sıra kavgası yaşandı. Bu rezalete nasıl göz yumulur bu şehir bu hale nasıl gelir anlamış değiliz. Yetkililer Yenişehir’deki günlük kiralık evleri denetlemeleri gerekiyor. Fuhuştan sokağımızdan geçmeye utanıyoruz” dediler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.