Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Diyarbakır’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Töreni Yapıldı

Diyarbakır’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Töreni Yapıldı
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2022 10:17 | Son Güncellenme: 31 Ağustos 2022 10:23
1.469

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Kabul Töreni’ne ev sahipliği yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Ordu evi havuz başında Vali Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle düzenlenen kabul törenine; milletvekilleri, merkez ilçe kaymakamları ve belediye başkan vekilleri, askeri ve mülki erkan, gaziler, STK’lar, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

 

 

Konuklarına teşekkür eden Vali Ali İhsan Su, Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha ileri seviyelere taşımak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin daha da üzerine çıkarmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Vali Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su’nun gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendiği kabul töreni, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümü münasebetiyle hazırlanan Cumhuriyet pastasının kesilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.