Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Diyarbakır’da 23 Nisan Floor Curling Müsabakaları Tamamlandı!

Diyarbakır’da 23 Nisan Floor Curling Müsabakaları Tamamlandı!
REKLAM ALANI
17 Nisan 2023 12:10
293

Türkiye Curling Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından 23 Nisan Floor Curling müsabakaları gerçekleştirildi. Şehit Polis Halit Gülser Spor Kompleksi’nde gerçekleşen müsabakalara çok sayıda sporcu katıldı.

Floor Curling Diyarbakır İl Temsilcisi Remziye Kılınçer, “Amacımız Diyarbakır’da Curling’i hak ettiği yere getirmek” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Türkiye Curling Federasyonu 2023 yılı İl İçi Faaliyet Programında yer alan 23 Nisan Floor Curling müsabakası yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Erkekler, Kızlar ve Karma halinde düzenlenen müsabakalar 15-16 Nisan 2023 tarihleri arasında Şehit Polis Halit Gülser Spor Kompleksi’nde tamamlandı. İlginin büyük olduğu müsabakalarda erkeklerde 16, kızlarda 16 ve karma branşında ise 10 takım müsabakalara katıldı. Dereceye giren okullara kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Amaçlarının Diyarbakır’da Curling’i hak ettiği yere getirmek olduğunu dile getiren Floor Curling Diyarbakır İl Temsilcisi Remziye Kılınçer, “2023 yılı il içi faaliyet programımızda yer alan 23 Nisan Floor Curling Müsabakamızı 15-16 Nisan 2023 tarihinde Şehit Polis Halit Gülser Spor Kompleksi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. Bizim amacımız Floor Curling sporunu Diyarbakır’da hak ettiği yere getirmek. Floor curling sporunun en önemli özelliği eşitlikçi olmasıdır. 7’den 70’e her yaş grubu rahatlıkla oynayabilir. Engelli birey ile engelli olmayan bir kişi aynı takıma yer alabiliyor. Cinsiyet, yaş, dezavantaj gözetmeksizin herkesi bünyesinde barındıran bir spor. Bizlerde Diyarbakır il temsilciliği olarak yaptığımız bu faaliyetler ile öğrencilerimize sportif beceri edindirdik. Müsabakalara katılan sporcularımız, onları eğiten kıymetli öğretmenlerimiz, ve emeği geçen Gençlik ve Spor il müdürümüz Nüammer Uslu, Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, Spor Hizmetleri Müdürümüz Aydın Çetin ve Spor Şube Müdürümüz Abdulbaki Karabulut’a teşekkürlerimi sunuyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.