Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Diyarbakır’da 13 Gün Süren Bilardo Şampiyonasına 121 Sporcu Katıldı

Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye Bilardo Şampiyonası İl Birinciliği müsabakalarına 121 sporcu katıldı.

Diyarbakır’da 13 Gün Süren Bilardo Şampiyonasına 121 Sporcu Katıldı
REKLAM ALANI
7 Şubat 2022 16:59
1.362

13 gün süren şampiyonada 3 bant bilardo birincisi Yüksel Eroğlu oldu.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da gerçekleştirilen 3 bant bilardo il şampiyonasına, bilardo tutkunları yoğun ilgi gösterdi. Bir bilardo salonunda gerçekleşen ve 13 gün süren mücadelelere 121 sporcu katıldı.

 

15 hakemin görev yaptığı final müsabakası ise büyük heyecana sahne olurken, son şampiyon Murat Macit’i mağlup eden Yüksel Eroğlu, zirveye adını yazdırdı. Fesih Aslan ile Baran Suna da üçüncülük elde etti. Bilardo Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Murat Macit, 1-18 Mart Ankara Gölbaşı’nda Türkiye Bilardo Federasyonu tesislerinde yapılacak bilardo şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil edecek sporcuları seçmek adına bu turnuvayı düzenlediklerini söyledi.

 

“2022 YILI BOYUNCA 11 TURNUVAMIZ OLACAK”

 

Turnuva sonunda sporculara plaketleri verilirken, renkli görüntülerin yaşandığı şampiyonanın Türkiye ortalamasının üzerinde bir katılımla gerçekleştiğini belirten Murat Macit, “Yaklaşık 30 yıldır bilardo sporuyla ilgileniyorum. Üç bant bilardoda il ve bölgesel mücadelelerde bulunuyorum, turnuvalara gidiyorum. Aynı zamanda Türkiye Bilardo Federasyonu’nun il temsilcisi olarak görev yapmaktayım. Görevim süresince düzenlediğimiz ikinci turnuvadır. İlki özel bir turnuvaydı, ancak bu resmi bir karşılaşma. 2022 yılı Türkiye Şampiyonası birinci etap yarışmalarına Diyarbakır’dan seçmeler niteliği taşıyor. 1-18 Mart Ankara Gölbaşı’nda Türkiye Bilardo Federasyonu Tesisleri’nde yapılacak bilardo şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil edecek sporcuları seçme adına bu turnuvayı düzenledik. Turnuvamız 24 Ocak’ta başladı ve final ile 13. gününde yoğun bir katılımla sona erdi. 121 sporcu katıldı, 15 hakem ile 5 görevli hizmet verdi. 2022 yılı takvim yılı içerisinde toplamda resmi olarak 11 turnuvamız olacaktır. Bu turnuvalardan 2.’sini tamamladık. Hemen hemen her aya bir turnuva düşecek. Bu turnuvalara sporcularımızı hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.